Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17732
Players nickname
Miyagi Chang
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jul 12, 2022
Time
17:35
Proofs
xxx

Miyagi Chang

Sensei
Player
Dobio sam ban za G.P 1.7 1.7 Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $(Dopušteno vam je primiti 5.000.000 $ i prenijeti 5.000.000 $ dnevno.) (Dopušteno je povući/ polagati novac iz/na obiteljski bilans.)

Znam kakvu sam gresku napravio, u tom trenutku nisam znao da ja kao admin ne smem da im pomazem tokom razmene i dosao sam da im pomognem gde su oni meni rekli da meni daju te stvari, ja sam pitao druge admine i oni su meni rekli da je to najbolji nacin da ne dodje do scama. Sto sam uradio i pomogo da urade razmenu za Kucu, sve je proslo i posto sam pitao na discordu za to mislio sam da sam uradio ispravnu odluku.Ako bi ikako mogao da dobije unban posto nisam bio do sad ni jednom kaznjavan za ban i nisam pravio takve gluposti i ako bi mogli da mi oprostite prvi put jer kad nisam u nesto siguran uvek pitam ali se ispostvailo da sam dobio ne tacan odgovor.Svakako sto se tice admina hvala vam na ukazanoj prilici i voleo bih da se vratim.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Čekajte Mazhorov odgovor u prethodnoj žalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom