Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Demorgan za MG,PG i 5.8 pravilo države / Roonie Zambada

Status
Not open for further replies.
Your ID
24030
Players nickname
Ante Spretnik
Administrators nickname
Roonie Zambada
Date
Jul 12, 2022
Time
20:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/144440/post-508836 https://youtu.be/Iu89TyAvW-g https://youtu.be/7HJjUjK9C-k

Ante Spretnik

Player
Player
Joined
May 27, 2022
Messages
42
Poštovani,
Iz POV-a koji je postavilo lice po imenu Santo Capra vidi se da smo izletili iz cistog mira, da nam je diglo prednji dio auta iako nije bilo nikakve prepreke, te stoga mislim da posto se radi o bug-u da tu nisam ja kriv za taj PG. Isto tako kad sam trazio pomoc od vaših kolega admina, smatram da nisu smjeli pomoći na taj naćin jer su mi time dali poticaj da nastavim sa RP-om. Lice koje je objavilo POV objavilo je samo dio di ga vozimo u zatvor, a situaciju prije nije objavio, tako da nema dokaza da ja nisam uzeo taj pasos prije nego je on upalio kamericu. Što se tiče skidanja maske, tu priznajem da sam pogrešio, ali pošto me lice prethodno pokušalo ubiti, samim time smatrao sam da lice odbija bilo kakvu suradnju te sam zbog toga odlučio sam skinuti masku. Isto tako u pravilu 5.8 stoji da je zabranjeno skidati maske teško ranjenim licima, a ovo lice nije bilo ranjeno nego je bilo u lisicama i odbijalo suradnju. I zadnji dio žalbe odnosi se na ovaj zadnji PG di pretrazujem lice s prednje strane, isto tako zbog uzastopnog odbijanja suradnje jednostavno nisam mogao iskomunicirati s licem da se okrene prema zidu.
Moje pitanje za vas je, dali sam ja u ovoj situaciji mogao da izbjegnem PG, pošto ja smatram da to nisam uradio voljno, nego je to bila posljedica bug-a?
Dolje sam stavio link u kojem se vidi nesreća u mojim oćima.
U drugom linku se vidi situacija koja je prethodila ovoj situaciji, znači čuje se vrijeđanje mojih kolega, te se vidi pucanje na nas. Isto tako se vidi da lice koje je sjedilo u autu bježi u banku i samim time izbjegava RP situaciju.
Nadam se da ćete razmotriti ovu žalbu. Meni stvarno nije u interesu kršit pravila grada, ali nije uredu da neki ljudi liječe svoje OOC frustracije na taj način da vrijeđaju druge IC. Danas sam ja taj koji snosi posljedice, ali sutra će opet netko drugi da naleti na isto lice i opet će ga tako tretirat i isforsirat pogrešku.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom