By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bukvalno ja za dzabe nebi ulazio i psovao u stanicu... kad me nervirate.Ahri me apsila bez razloga imam POV za to cak moju Miu Shrek najlepsu na svetu su vezali dok je imala pistolj u ruci i vukli mozete dobiti warn na FIB.
ali moras imati meru isto kao sto ti ne volis tebi neko da psuje tebi bliznje isto tako neko drugi ne voli ili ne trpiBukvalno ja za dzabe nebi ulazio i psovao u stanicu... kad me nervirate.
Pa dobro ne volim ali to je igrica i sta sad treba da se kacimo ovde na forum kao na zid ne razumem kao mala deca da se tuzakamo sto nekome izleti nesto..ali moras imati meru isto kao sto ti ne volis tebi neko da psuje tebi bliznje isto tako neko drugi ne voli ili ne trpi
Al brate iskren da budem lici da je stv iznerviran od necega a to se ne vidi na pov,nemoze biti iznerviran i to pricati bez razloga.Sigurno si i ti nekada bio iznerviran i rekao nesto sto nisi trebao,budi covjekNa POV se vidi kako osoba dolazi bez imalo trunke za RP i vrijeda majku druge strane. Da FIB nije imao pravo da hapsi to lice ono ne bi bilo uhapseno, a to sto se ne mozete suzdrzati nije do nas. Samim tim kolegica je pokusala RP ili ti ga IC rjesiti situaciju na podmornici gdje ste ju ubili prije eventa te prekrsili jos jedno pravilo. Za psovanje majke nema izlike te molim admine a se ovo rijesi. Hvala