Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13362
Players nickname
Pikac Marsall
Suspect ID
4375
Date of violation
Jul 13, 2022
Time of violation
2:34
Proofs
https://youtu.be/Y5N3LtR92KM

Marsal

Player
Player
Na putu do OOC eventa koji pocinje za 5 minuta igrac sa ID 4375 me hapsi i oduzima mi skenere svo oruzje koje sam nosio na event kao i drogu koju sam poneo za event i pritom celo vreme drzi oruzje u rukama cak je i vozio sa oruzjem sto se vidi na snimku i govori mi da je njemu to dozvoljeno.. Na snimku se cuje kako sam priznaje sta mi je sve oduzeo... Kada smo stigli ispred zatvora skonto je da nije smeo da me hapsi posto sam iso na event i tu me odvezuje i pusta da odem..

LakiReyli

Player
Player
Na putu do OOC eventa koji pocinje za 5 minuta igrac sa ID 4375 me hapsi i oduzima mi skenere svo oruzje koje sam nosio na event kao i drogu koju sam poneo za event i pritom celo vreme drzi oruzje u rukama cak je i vozio sa oruzjem sto se vidi na snimku i govori mi da je njemu to dozvoljeno.. Na snimku se cuje kako sam priznaje sta mi je sve oduzeo... Kada smo stigli ispred zatvora skonto je da nije smeo da me hapsi posto sam iso na event i tu me odvezuje i pusta da odem..
I treba te hapsi kad si glup (www.matijevic.com) poseti za nove ruke posto ih nemas retardu.

sloopdogg

Player
Player

1N.OnlyPikeks

Player
Player
Da da a to sto mu uzeo svu opremu za ooc event to nista? Nije mu ni dao pare za skenere i za oruzje i za drogu. Tu mi nesto kenjas.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH . smesan si . naravno da ce mu uzeti stvari kad ga hapsi jel se bodes ti?

Mixa Dior

Player
Player
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH . smesan si . naravno da ce mu uzeti stvari kad ga hapsi jel se bodes ti?
pa cekaj burazeru, ako je kayn shvatio da radi p.d 1.2 zasto ga je onda pustio? Nije ga hapiso, da li si pogledao snimak uopste? Objasni mi samo da mu u 2:35 oduzmes sve sto ima, a onda da shvati da je prekrsio pravilo dogadjaja i pusti ga bez stvari koji mu je oduzeo. Molim te ne pravi se pametan. LP i nemoj da se ljutis i da mi davas dislajkove na prijave kad tebi dajem lajkove. Poz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom