Dosao do kuce i poceo pucati bez razloga decki ga ubili i velim ideo da vidimo zbog cega je dosao sljedeca situacija se vidi na POV-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sacu da okacim pov gde ste me uzeli za taoca u GZTaj mali konstantno po dvoristu ide i ubija.. Admina zamoljavam da mu napise i Warn za G. P. 6.15
da li mozes da mi se javis na bubicu? Urke#5795Imam vidio sa prijasnjim dokazima, tako da ne pravite se znam sto stavljam i zbog cegga ako hoces pitaj njega sto se tocno desilo pa nek ti objasni sam !!
oke,gledaj sledecu zalbuKlinac krsi sva ziva pravila, da je ovo RPG ili HardDM server ne bih se uopste bunio. Ali ovo je RP. Radi FearRP RPS RDM PG DB sve zivo krsi
LAZES FAKE POV.Dosao do kuce i poceo pucati bez razloga decki ga ubili i velim ideo da vidimo zbog cega je dosao sljedeca situacija se vidi na POV-u
Au sine pa ti se bodešLAZES FAKE POV.
Sprdnja golduAu sine pa ti se bodeš
xdd da ga robate prvo kod kuce u gradu, drugo ti se cuje discord call kad je neko usoDosao do kuce i poceo pucati bez razloga decki ga ubili i velim ideo da vidimo zbog cega je dosao sljedeca situacija se vidi na POV-u
Rp-a psihopatu xD Druze ovo nije RPG, ovo je RP server ti u RL ne mozes da ubijes 5 ljudi i da nemas strah od neke familije (mafije). Nije on John Wick da ubije 5 ljudi sa olovkom.I jel znate vi ko je Urke Capone!? To je jedan gospodin koji mnogo dobro rpa psihopatu hahhaha al je dobar
Nisam John Wick nego sam Urke.Oni koji su protiv mene lagano idu po zemlju.Rp-a psihopatu xD Druze ovo nije RPG, ovo je RP server ti u RL ne mozes da ubijes 5 ljudi i da nemas strah od neke familije (mafije). Nije on John Wick da ubije 5 ljudi sa olovkom.