Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Twentin Karantino

Boss
Leader of unofficial org
Joined
May 29, 2022
Messages
25
Porodično ime: ausländersi
‎Osnivač porodice: Tweentin Karantino ID:19286
‎Broj porodične kuće: 484‎
‎Discord osnivač porodice: Tweentin Karantino#7760
‎Forum link vlasnika porodice: Panthera





Porodična istorija:

Auslandersi su u Los Santosu osnovali prijatelji iz detinjstva koji su odrasli zajedno u Bruklinu u Njujorku. Ova grupa prijatelja prvi put se srela u osnovnoj školi dok su svi zajedno igrali u putujućem bejzbol timu škole. Dok su zajedno prolazili kroz školu, bavili se školskim tučama i bavili se sportom – sve ove grupe prijatelja radile su u restoranu „ škembići kod klempe“ tokom letnjeg raspusta i povremeno vikendom da bi zaradile i uštedele novac. Tweentinov tata, Radovan, rođen je u Italiji i imao je kratkotrajnu profesionalnu karijeru vozača trkačkih automobila Formule 1 zbog trkačke nesreće. Nakon što se povukao iz profesionalnih trka, odlučio je da prati svoju drugu strast, hranu, otvaranjem italijansko-američkog restorana u Bruklinu, pod nazivom „Auslandersi“. „Auslendersi“ je ubrzo postao poznat po tome što služi najbolje hamburgere, odreske, vino i pivo u celom Njujorku. Restoran „Auslendersi“ ponosio se serviranjem najkvalitetnije hrane, pića i zabava u celom Njujorku.Iako to nije uvek bio najglamurozniji posao za neke razularene tinejdžere koji su odrastali u Bruklinu, Tweentin i njegovi prijatelji iz detinjstva Dante Kai i Diego Ali našli su veliku radost i strast radeći u „Auslandersima“ i kvalitetno služeći svim svojim klijentima . Grupa prijatelja je odlučila da će tokom leta nakon završetka srednje škole sav svoj novac ušteđen od rada u restoranu (i pomoć od Tweentinovog oca) iskoristiti da otvore drugu lokaciju restorana „Auslandersi“ u gornjem zapadnom delu Menhetna da služi studentima Balkana. Pre nego što su stigli do tog leta 2008, u martu 2008, smrtonosni virus je nastao i počeo da se zlobno širi po Njujorku. Pukom srećom, američka vlada je uspela da stavi virus u karantin na ostrvo Njujork (Menhetn), preostale njujorške opštine i Long Ajlend. Ono što bi bez sumnje bila globalna pandemija koja je pogodila svet, samo je poharala Njujork i njegove ljude. Za to vreme, više od 75% stanovništva u zoni karantina zarazilo se virusom i preminulo od njega. Zbog karantina, praktično sva lokalna preduzeća morala su da se zatvore zbog nedostatka pešačkog saobraćaja i turizma, uključujući i restoran „Auslandersi“. Četiri godine nakon početka pandemije, karantin je konačno ukinut kada je virus potpuno umro, ali do ovog trenutka šteta je već učinjena. Većina članova porodice Tweentin Karantino i njegovih prijatelja je preminula (uključujući I tatu Radovana). Čak je i jedan od prvobitnih prijatelja iz detinjstva, pod nadimkom „BB“, takođe preminuo tokom četvorogodišnje pandemije. Srećom, za grupu prijatelja, pandemija je uglavnom bila smrtonosna za stariju populaciju Njujorka.

Sa tako užasnim sećanjima na Njujork i ništa više za spasavanje, grupa prijatelja je odlučila da se preseli u Los Santos da započne novi život ubrzo nakon što je karantin ukinut. Nakon nekoliko meseci u gradu, grupa je osnovala Auslanders Famili, organizaciju inspirisanu američko-italijanskom mafijom, nazvanu po restoranu Tweentinovih preminulih u kome su svi radili pre mnogo leta. Bol i patnja koju oseća ova grupa prijatelja naterali su ih da zarade novac i da se popnu na društvenoj lestvici na nove kreativne načine, a ne sve legalne. Ova entuzijazam i naporan rad iskorišćeni su da se početna grupa članova porodice izbaci iz siromašnih ulica u getima u blizini Grove ulice do raskošnih brdskih područja na severnoj strani grada. Trenutno, porodica naporno radi na nastavku regrutovanja članova i stvaranju zajednice odanih prijatelja. Pored toga što ćete postati jedna od najjačih porodica u gradu, jedan od dugoročnih ciljeva Auslandersa-a je da jednog dana poseduje restoran/bar u Los Santosu. Posedovanje ovog biznisa bi ostvarilo njihov cilj iz detinjstva od pre mnogo godina, a takođe bi odalo počast Tweentinovom ocu Radovanu i restoranu „Auslandersi“ gde su ostavili toliko vrednih uspomena pre mnogo godina u najboljem restoranu u istoriji Bruklina.

Porodične operacije:

Auslandersi je vredna radna porodica koja želi da iskoristi svoj poslovni smisao (koji je preneo Radovan) i kreativnost da zaradi legalno i ilegalno. Pošto naglašavamo važnost očuvanja pravnog fronta, pravimo velike razlike u našim legalnim i ilegalnim poslovnim operacijama i retko dozvoljavamo članu porodice da učestvuje u obe strane poslovanja. Član legalne strane posla ne sme da bude uključen u ne zakonitu stranu posla osim ako niste u najvišem rukovodstvu. S jedne strane, mi upravljamo baštama za voćarstvo, radnim danima, posedujemo mala lična preduzeća širom grada koja ostvaruju pasivni prihod, i drugi retki luksuz za profit.


Rankovi u porodici:


1.Rank RETTILE
2.Rank JUNIOR ASSOCIATES
3.Rank ASSOCIATES
4.Rank SENIOR ASSOCIATES
5.Rank SOLDATO
6.Rank GENERALE
7.Rank CAPOREGIME
8.Rank UNDERBOSS
9.Rank CONSIGLIERE
10.Rank BOSS


Logo porodice

 
Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Joined
Sep 12, 2021
Messages
749
Nakon pregleda aplikacije ne mogu prihvatiti

ispravite Forum Link.
I id vlasnika dodajte.
Imate 8h da to ucinite
 

Kevin Elkhabib

Player
Player
Joined
Sep 12, 2021
Messages
749
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na diskordu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom