Imao sam udes sa jednim igracem ispred poste. Obojica smo izasli iz vozila te smo zapoceli nas razgovor. Igrac je u jednom trenutku poceo da me udara, te sam izvadio oruzije i izdao sam mu upozorenje da se odalji od lokacije. Igrac je usao u SafeZonu "Posta" te je zvao admina. Odmah nakon toga, izasao je iz SafeZone i poceo me je udarati. Administrator "Ziile Yip" je dosao na kraj RolePlaya te mi je izdao Demorgan i Warning bez trazenja POVa igraca koji se zalio. Kako je meni admin rekao, ukoliko Administrator dodje na kraj RolePlaya, nebi trebao kazniti igraca bez da vidi POV i situaciju (da li je RolePlay poceo).
Takodjer mi je receno da Administrator "Ziile Yip" moze pokazati svoj POV, a da ja ne moram svoj (ukoliko ga nemam). Zanimalo me je da li se moze provjeriti ta situacija s tim da sam dobio Warning bez razloga. Takodjer ne zelim da se Administratoru "Ziile Yip" izda neko upozorenje, izbacivanje iz Admin Teama ili slicno, s tim da se greske desavaju i da se mogu svima desiti.
Takodjer mi je receno da Administrator "Ziile Yip" moze pokazati svoj POV, a da ja ne moram svoj (ukoliko ga nemam). Zanimalo me je da li se moze provjeriti ta situacija s tim da sam dobio Warning bez razloga. Takodjer ne zelim da se Administratoru "Ziile Yip" izda neko upozorenje, izbacivanje iz Admin Teama ili slicno, s tim da se greske desavaju i da se mogu svima desiti.