Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3162
Players nickname
Baron Bakowski
Suspect ID
8370
Date of violation
Jul 15, 2022
Time of violation
01:05
Proofs
https://imgur.com/Y8Zso5j

Baron Bakowski

Player
Player
Vako bili smo ispred kuce te dosao je ID 8370 i trcao je prema panele pored nas 3 otisao sam do njega i poceo da mu brojim 5 sec sto mi on na to odgovori da mu je kao "drug" rekao da popravi panele a lik ciji su paneli je iz nase familije tu sam mu odbroio 5 sec nije izasao iz dvoriste i ubio sam ga nazalost nisam ukljucio snimanje jer mislio sam da nece da se vraca itd. Vratio se nakon 2min i dok samo pricali ubio nas je sa brda lokacija je na Vinewood kuca 256 sto znaci covek ubija u gradu bez razloga te vraca se na mesto smrti a nije proslo 15 minuta i nema strah za svoj zivot pored nas 3 znaci molim admine da se ovo resi zato sto mu nije prvi put da krsi pravila namerno.

CaoPoz

Player
Player
Na spomenutog igrača već postoji jedna žalba za isto. Nije mu prvi put da dolazi ispred obiteljske kuće te ubija. Tako je bilo i večeras. Admin je pozvat i Nikola nam je rekao da je taj igrač već danas bio 2 puta u zatvoru. Vidljivo je da je igrač dijete i da se ne može kontrolirati. Osobno mogu razumijeti zezanje nekad ali ovo prevršava svaku mjeru i očito je jedini način ovdje sila.

Ray Gold

Player
Player
sve ti govori to da jos od danas ima 3 zalbe na forumu na tog klinca koje nisu rjesene.. ocito mali nezna nikakva pravila i smatra da je ovo nekakav DM server a ne RP..

Admini pošaljite ga na Bahame da nauči pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom