Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13448
Players nickname
Andrej_Rich
Administrators nickname
Spooky Zookey
Date
Jul 16, 2022
Time
22:30
Proofs
x

Hasadin Mehmedovic

Player
Player
Mene je neka porodica presrela na autoputu. Pitao sam ih jel smem u porodicu oni su rekli da i onda kada su probali da me ubace pisalo im je da sam vec u porodici. Doslo je njih mnogo i krenuli su da me robaju. Neki lik mi je reko a ne ovo je Andrej Moncler dok sam nosio masku a moje trenutno ime je Andrej Rich. Moje proslo ime je bilo Andrej Moncler. Znaci cisti MG. takodje su njih par mgali time sto su rekli da me zaju iz sahpa i da treba da me puste. Oni su me pustili u medju vremenu pretrazili 5 puta. Nakon samo 10 sekunde kada su rekli da me pusti rekli su dodji ovamo robamo te ponovo. Trazili su mi pajser koji sam im dao i metkove za rev i rev koji su mi u invenotori bili podeljeni. Ja sam njima krenuo da bacam i usao sam u invenotri podelio sam 15 metka sa 10 i 5 i bacao sam im metkove iz par puta. Nisam ih bacao pola sata da ih beitam vec je situacija bila gotova za 30 sekundi. kada sam krenuo da im bacam rev i metke prekidaju rp i govore veca sila sidji dole spusti se i radi svoj poso situacija nije gotova oni je prekidaju time sto zovu admina "Spooky Zookey" ja sam tada bio bacio sve i admin umesto da njih muta on je mene jailo. Ja sam krenuo prema autu jer me robaju 3 puta za redom i govore mi da sam slobodan inakon par sekudni vrati se da nastavimo. To je to vidite sa Spooky-em neka vam posalje POV situacije. Hvala na citanju. SRDACAN POZDRAV! :)

Ivkezz

Player
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom