Mene je neka porodica presrela na autoputu. Pitao sam ih jel smem u porodicu oni su rekli da i onda kada su probali da me ubace pisalo im je da sam vec u porodici. Doslo je njih mnogo i krenuli su da me robaju. Neki lik mi je reko a ne ovo je Andrej Moncler dok sam nosio masku a moje trenutno ime je Andrej Rich. Moje proslo ime je bilo Andrej Moncler. Znaci cisti MG. takodje su njih par mgali time sto su rekli da me zaju iz sahpa i da treba da me puste. Oni su me pustili u medju vremenu pretrazili 5 puta. Nakon samo 10 sekunde kada su rekli da me pusti rekli su dodji ovamo robamo te ponovo. Trazili su mi pajser koji sam im dao i metkove za rev i rev koji su mi u invenotori bili podeljeni. Ja sam njima krenuo da bacam i usao sam u invenotri podelio sam 15 metka sa 10 i 5 i bacao sam im metkove iz par puta. Nisam ih bacao pola sata da ih beitam vec je situacija bila gotova za 30 sekundi. kada sam krenuo da im bacam rev i metke prekidaju rp i govore veca sila sidji dole spusti se i radi svoj poso situacija nije gotova oni je prekidaju time sto zovu admina "Spooky Zookey" ja sam tada bio bacio sve i admin umesto da njih muta on je mene jailo. Ja sam krenuo prema autu jer me robaju 3 puta za redom i govore mi da sam slobodan inakon par sekudni vrati se da nastavimo. To je to vidite sa Spooky-em neka vam posalje POV situacije. Hvala na citanju. SRDACAN POZDRAV!