Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8500
Players nickname
Cody Darkin
Administrators nickname
Major Obama
Date
Jul 17, 2022
Time
00 00
Proofs
https://youtu.be/WqLXhdJRtwM

Kole/

Player
Player
Dobro jutro!
Ja bih zeleo da dobijem unban.
Dobio sam ban od strane Vas za nemanje pov-a( 1.7 ) ili ti za ovaj post na foromu - Approved - Possible cheats | 8500.
Ja sam na forumu zavrsio zbog mog redux-a koji mi ulepsava texture i desi se da mi nekad likovi zabodu u mestu a ustvari se krecu , to mi se tesilo na preuzimanju hotela de je lik pobegao u stalu a meni je izgledalo kao da je on zabo na vrata stale koja ne postoje. I ja nisam imao pov da dokazem da je meni izgledalo da se on zabo na vrata. Ja sam isto to vece kad sam video post na foromu izbrisao taj redux ( verifikovao GTA 5 ) i skinuo samo skin za rev ( ako zelite poslacu Vam da vidite taj skin i link od njega da ne mislite da sam skinuo nesto lose ) . Ako zelite uradicu PC chec da vidite da nemam nikakav chet kao sto s oni mislili pa su me stavili na forum. Ja sam da sam kriv zbog redux-a koji sam imao i zbog nemanja pov-a ali sam sve sredio. Ubuduce cu da imam pov svakog eventa i necu da skidam reduxe od kojih mi igrica koci.

Hvala na razumevanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom