Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Borko Panj

Player
Player
Joined
Oct 12, 2021
Messages
3
Ime porodice: Pink Panthers
Osnivac: Borko Panj 1235
Broj porodicne kuce: 28
Discord osnivaca porodice: Dannhz#2721
Forum link od vlasnika porodice: https://www.gta5grand.com/forum/members/9999/

2Q.png



Prema Interpolu, grupu čini nekoliko stotina članova, većina njih iz Srbije. Ipak, drugi izvori navode da je grupa sačinjena od najmanje 60 članova od kojih je polovina iz Crne Gore.[3] Nekoliko članova grupe su i bivši vojnici sa nasilnom prošlošću. Govore više različitih jezika i poseduju pasoše sa lažnim podacima. Grupa je prvi put privukla pažnju javnosti 1993. godine kada je izvršila pljačku dijamanata u vrednosti od 500.000 funti u oblasti Mejfer u centru Londona.[4] Lopovi su sakrili dijamante u kutijici sa kremom za lice, tako oponašajući scenu iz filma Povratak Pink Pantera. U maju 2005. godine, Graf, ekspert za dijamante iz Londona, bio je meta napada u kome je opljačkano skoro milion funti u nakitu

Tokom 21. veka u razmaku od samo 6 godina Pink Panteri su opljačkali 120 prodavnica u više od dvadeset zemalja. Na udaru grupe su bili Dubai, Ženeva, Japan, London, Danska, Monako, Francuska, Švajcarska, UAE, Amerika. Njihova posvećenost detaljima im je omogućila toliko uspeha u ovim poduhvatima.

Grupa je takodje poznata po svojim smelim bekstvima i pokušajima da provale u izabrane radnje. 2005. godine su opljačkali draguljarnicu u Sen Tropeu noseći majice u cvetnom dezenu da bi posle pobegli gliserom. Pre nego što će opljačkati Grafovu draguljarnicu 2008. u Dubaiju, 8 članova grupe su sa dve limuzine provalili kroz izlog, ukravši satove i druge dragocenosti u vrednosti od 8 miliona funti. U narednoj akciji 4 pripadnika grupe su decembru 2008. obučeni kao žene opljačkali francusku juvelirnicu Hari Vinston u Parizu.[8] Banda je napustila radnju noseći preko 100 miliona dolara (60 miliona funti) u dragocenostima. U Francuskoj su nakon toga „osvanuli“ i oglasi u kojima se nudila nagrada od milion dolara za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do hapšenja .

Nadimak je banda dobila tek nakon spektakularne pljačke u Londonu, nakon koje su dijamantski prsten sakrili u teglici kreme - slična scena snimljena je u čuvenom filmu istog imena. Tada je Interpol oformio specijalan tim, bili su zaduženi za "Pink Panter projekat" i jurili su lopove u više od 20 zemalja. Mnogi osumnjičeni učestvovali su u ratovima koji su se na našim prostorima vodili devedesetih.


Rankovi:

Novice-Pocetnik koji je tek usao u organizaciju.

Junior Member-Clan koji je stekao malo vise iskustva.

Senior Member-Clan koji ima dosta iskustva i koji se dokazao da je dostojan ove porodice.
Underboss-Clan koji je u familiji vec duze vreme i snosi odgovornost odmah posle bossa.

Boss-Glavni u familiji koji je bog i batina ove porodice.


Pravila porodice:

1.Obostrano postovanje clanova familije nebitno kojeg su cina.
2.Clan ne sme sam donositi vazne odluke i uvek mora pitati za dozvolu od visih cinova ako su u pitanju vece akcije.
3.Clan ne sme poslovati sa drugim organizacijama bez znanja visih cinova.
4.Gledati sebe kao deo porodice a ne funkcionisati kao odvojena jedinka u sklopu porodice.
5.Ideje i planovi su uvek dobrodosli i treba ih predlagati visim cinovima koji ce razmotriti kako to da sprovedu u efikasno delo.
 

Nikola Obama

Player
Player
Joined
Jun 6, 2021
Messages
599
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom