Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Nedolicno ponasanje i rasna osnova | ID 11761

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8926
Players nickname
Hagana Nesher
Suspect ID
11761
Date of violation
Jul 20, 2022
Time of violation
16:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qjN90iTr5ow

CpbuH

Player
Player
ja sam za sebe napisao da sam ja debil i kopile ?
mislim da je ovde admin pristrastan i da cu morati praviti zalbu na dmina koji me je banovao na 7 dana jer drugi covek kaci video i odobravljavaju mu

Henry Laat

Not just a Player
Player
Nakon pregleda dokaza, Ne mogu zaključiti ovu žalbu​
  • Video je privatan
  • Ispravite Format ove žalbe
Imate 6h, tj. do 23:30 da ispravite ove greške​

Last edited:

CpbuH

Player
Player
a kako sam onda ja 7 dana vec banovan?
jer to admin abuse ?

CpbuH

Player
Player
osoba koja je okacila video nije imala nikakav kontakt samnom niti sam se njoj obracao. osoba koja je okacila ovaj video radi za drugog coveka i mislim da je time prekrseno pravilo

CpbuH

Player
Player
ovim vidite da je snimak napravljen od trece osobe zarad neke druge osobe koja je skamovala mene i moju porodicu i nacinila veliko zlo i ovim se vidi da je ta ista osoba za racun druge osobe napravila video. pritom prijava nije odobrena a ja sam vec bio mutiran na 180 min sto je kasnije rezultovalo banom od 7 dana gde sam proseci napisao da sam ja stiven degen kopile a ne neko drugi. admin abuse

CpbuH

Player
Player
ako sam i preterao sa vredjanjem dobio sam zasluzeno 180 utisanje a 7 dana ban je kako bi se uklonio i nanela direknta steta meni i mojoj familiji jer sam lider koga su oni skemovali i napustili familiju ali su bili tu dok je nisu pokrali i proslo vreme da ne bi ih prijavio

CpbuH

Player
Player
imam i ja snimak za admin abuse gde se vidi kako lepo komunicirate tako da cekam samo da vidim sta ce administratori uraditi povodm toga jer ovde je i vse nego ocigledan admin abuse koji si ti i zvao za racun njega. mene da skemaju za 24M i da pokradu orman u vrednosti 15M da bi ti takvoj osobi snimao prijavu i kacio dok ta osoba nema ni account na forumu ? i ti onda za koga radis to ?

Obrisani forum acc

Player
Player
Pa vidi da si se ponasao dobro mislim ono kazes scamer ja nemam video da vidim dal je scammer prvo video a onda cu ja odluciti dal da se druzim ili ne ali ti si rekao da je on kopile u prevodu To znaci Ku**** Sin i cigan kad si rekao to je rasna osnova i mene je to uvredilo jer i ja sam Rom

CpbuH

Player
Player
ti spominjes rome i mislim da time pokazujes pristrastnost da si prijatelj sa njim cim te placa da radis za njega dok on ni account na forumu nema al znam da mu prenosis jer nije ni ta njegova familija nova toliko cvrsta koliko njegov milorad misli da jeste i da je ovo sinhronizovan napad sinoc smisljan na teamspiku

CpbuH

Player
Player
ali ih spominjes i dovodis do empatije koja se desila unutar igre i samog roleplay-a, prenosis iz ic u oc i time pokazujes da drzis stranu ID 7004 da bi time prouzrokovao kaznu od strane administracije iako si prekrsio time sto si snimao i okacio za osobu koja nema ni account na ovom forumu. obracao sam se drugim ljudima a ne tebi a ti si snimio i okacio da bi dobio 100k od id 7004 samo to ne smes da priznas. Ne bi ja nista od toga ni radio da nisam isprovociran 2 min pre toga ispred svoje tezge sto administracija putem logova njihovog kretanja i animacija koje su koristili ispred tezge br 6 moze da proveri i time zakljuci nase navode

CpbuH

Player
Player
kad tebi budem rekao onda imas pravo da me okacis na forum po pravilima grand rp

CpbuH

Player
Player
do tad moras biti izvan situacije jer nisi bio ni u roleplayu sa nama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom