Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16608
Players nickname
Sake Polumenta
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Jul 23, 2022
Time
03:24
Proofs
https://imgur.com/a/6qkixCz

Sake Sakic

Player
Player
Poštovanje, prije 2 dana sam dobio warn za GP 6.15 ovom prilikom bih vas zamolio da sagledate stvari sa moje strane. Ovim dole tekstom ne želim da manipuliram i izjavljujem stvari koje su netačne nego je ovo samo moje mislienje i stav o situaciji

21.7 u 16 i 43 sam dobio warn za gp 6.15. Ovako prvo zelim da obrazložim situaciju u kojoj sam se nalazio. Moj prijatelj i ja smo nalazili na lokaciji ispod posla prevoznik novca i u tom trenutku pošto se desila masovna pucačina smo nesvjesno otisli u dio koji "valjda" ne pripada ghettu i ubili smo čovjeka i na kraju je ispalo da mi radimo RDM a zapravo se ni na jednom snimku ne može dokazati u kakvoj smo situaciji bili i kako je sve to izgleda prije tog ubistva. A druga stvar koja je pomalo zbunjujuca sto se tiče tog dogadjaja mi smo doslovno se nalazili uz ivicu ghetta kao što se može vidjeti na snimku koji admin posjeduje. Pošto smo mi u tom trenutnu farbali grafite i kad se otvori karta los santosa prikazuje sasvim druge parametre i sirinu tog dijela ghetta. Dok se na karti ghetta koja ima na discordu drugaciji parametri.

Ali manje više ova cijela priča je nebitna ne želim sebe opravdati da sam neduzan ili da je admin pogriješio. Samo zelim da mi se ovaj put ukloni warn ako postoji mugoćnost jer mi nekako nema smisla igrati roleplay ako nisam pripadnik niti jedne organizacije i pomalo gubim volju da igram igricu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom