Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7048
Players nickname
Kegla Sefovic
Administrators nickname
Major Obama
Date
Jul 23, 2022
Time
16:15
Proofs
-

Kegla Sefovicc

Player
Player
Vozio sam se helikopterom, i hteo sam da sletim na Maze Bank i tu je bio drugi helikopter 2 puta sam ga udario jer nisam mogao da sletim od njega i onda sam se nekako zakacio na njega i nisam uspeo da sletim i otisao sam na drugu zgradu gde mi je eksplodirao helikopter, i nakon toga me je Major jailo za VDM, ne znam kakav sam to VDM uradio ako sam se zakucao 2 ili 3 puta jer nisam mogao da sletim. Mislim da je Major ovde pogresio i ocekujem da dostavi POV. Hvala.

Kegla Sefovicc

Player
Player
Vozio sam se helikopterom, i hteo sam da sletim na Maze Bank i tu je bio drugi helikopter 2 puta sam ga udario jer nisam mogao da sletim od njega i onda sam se nekako zakacio na njega i nisam uspeo da sletim i otisao sam na drugu zgradu gde mi je eksplodirao helikopter, i nakon toga me je Major jailo za VDM, ne znam kakav sam to VDM uradio ako sam se zakucao 2 ili 3 puta jer nisam mogao da sletim. Mislim da je Major ovde pogresio i ocekujem da dostavi POV. Hvala.
Takodje ne znam kako je to VDM ako ga nisam ubio nego sam samog sebe ubio jer mi je 10 sekundi nakon toga eksplodirao helikopter.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom