Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5030
Players nickname
Roonie Hustle
Suspect ID
17452
Date of violation
Jul 24, 2022
Time of violation
15:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=2_V37Qhl6LU

Velja Panther

Blocked
Blocked
sve se vidi u povu kako cuti i veze i vuce me.
Sto nisi snimio kad si krenuo da bezis iz ćelije, a trazio si teretanu i onda si pitao dali mozes sa tim u veliki ja nzm sto se nisam cuo al sam pricao, meni su u poslom mandatu pricali da to i nemora da se prica jel gore levo sve pise!!!. Sramota jel je tvoj prijatelj namerno izasao iz igre kada sam te odveo gore i kasnije se vratio i zvao admine,katovao si video. Videcemo sta admin odluci. Ali mislim da takva goveda kao sto ste vi i netreba sa zive i IC I OCC.

Roonie Kun

Player
Player
Sto nisi snimio kad si krenuo da bezis iz ćelije, a trazio si teretanu i onda si pitao dali mozes sa tim u veliki ja nzm sto se nisam cuo al sam pricao, meni su u poslom mandatu pricali da to i nemora da se prica jel gore levo sve pise!!!. Sramota jel je tvoj prijatelj namerno izasao iz igre kada sam te odveo gore i kasnije se vratio i zvao admine,katovao si video. Videcemo sta admin odluci. Ali mislim da takva goveda kao sto ste vi i netreba sa zive i IC I OCC.
ti si ljut jer si failao pa govoris da ne trebam da zivim, odrasti dete

Roonie Kun

Player
Player
i ti si tog istog pustio iz zatvora XD

Henry Laat

General na spajkove
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu​
  • Igrac dok vezuje i vuče se radi kako bi se poboljšao RP, te vam piše u gornjem levom delu ekrana​
  • Vi kao zatvorenik, policajac ima pravo odvesti u samicu ukoliko niste u ćeliji​
Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom