sve se vidi u povu kako cuti i veze i vuce me.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Inace tamo gdje puse: players nickname pises svoje ime ne njegovosve se vidi u povu kako cuti i veze i vuce me.
Sto nisi snimio kad si krenuo da bezis iz ćelije, a trazio si teretanu i onda si pitao dali mozes sa tim u veliki ja nzm sto se nisam cuo al sam pricao, meni su u poslom mandatu pricali da to i nemora da se prica jel gore levo sve pise!!!. Sramota jel je tvoj prijatelj namerno izasao iz igre kada sam te odveo gore i kasnije se vratio i zvao admine,katovao si video. Videcemo sta admin odluci. Ali mislim da takva goveda kao sto ste vi i netreba sa zive i IC I OCC.sve se vidi u povu kako cuti i veze i vuce me.
Nerazmuem samo kakav PG?sve se vidi u povu kako cuti i veze i vuce me.
ti si ljut jer si failao pa govoris da ne trebam da zivim, odrasti deteSto nisi snimio kad si krenuo da bezis iz ćelije, a trazio si teretanu i onda si pitao dali mozes sa tim u veliki ja nzm sto se nisam cuo al sam pricao, meni su u poslom mandatu pricali da to i nemora da se prica jel gore levo sve pise!!!. Sramota jel je tvoj prijatelj namerno izasao iz igre kada sam te odveo gore i kasnije se vratio i zvao admine,katovao si video. Videcemo sta admin odluci. Ali mislim da takva goveda kao sto ste vi i netreba sa zive i IC I OCC.
i ti si tog istog pustio iz zatvora XDSto nisi snimio kad si krenuo da bezis iz ćelije, a trazio si teretanu i onda si pitao dali mozes sa tim u veliki ja nzm sto se nisam cuo al sam pricao, meni su u poslom mandatu pricali da to i nemora da se prica jel gore levo sve pise!!!. Sramota jel je tvoj prijatelj namerno izasao iz igre kada sam te odveo gore i kasnije se vratio i zvao admine,katovao si video. Videcemo sta admin odluci. Ali mislim da takva goveda kao sto ste vi i netreba sa zive i IC I OCC.
Nmg da se svadjamti si ljut jer si failao pa govoris da ne trebam da zivim, odrasti dete
Pustio sam ga jel je bio u lisicama 25 min "Čekali smo njegovog advokata"i ti si tog istog pustio iz zatvora XD
cim on trazi advokata vreme se zaustavljaPustio sam ga jel je bio u lisicama 25 min "Čekali smo njegovog advokata"
Tako mi je rekao henri da ga pustimcim on trazi advokata vreme se zaustavlja![]()
nisi moraoTako mi je rekao henri da ga pustim