Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8408
Players nickname
Mile Majstorovic
Administrators nickname
Henry Laat
Date
Jul 25, 2022
Time
11:16
Proofs
https://discordapp.com/channels/@me/913080405060648970/1001096548014366811

Suljo Goodman

Player
Player
Dobio sam ban od 7 dana jer sam vređao administraciju. Dolsovno mene i moje durgare je lik pucao u neskriptovanoj green zoni i sve nas pobio. Svi pišemo tikete da se vidi situacija. Admin Henry Laat samo odgovara dolazim. Lik i dalje puca po nama vređa nas ooc i krši svako moguće pravilo. Moj prijatelj je sa autom blokriao tog što nas je pucao da nas ne mercy killa i dobio je demorgan za VDM. Ja sam henryu pisao na tiket da dođe da vidi što se događa i zašto stavlja nedužne ljude u demorgan. Moji su drugari razgovarali s njim u zatvori taj admin je doslovno dete nema mu više od 12 i takvima se dopušta da prosuđuju i da brinu o tome ko krši koja pravila. Rekao sam tom malom henry da nebude klosar i da dođe ne vidim di je tu uvreda. Ako ne poduzima ništa i stavlja nedužne ljude u demorgan naravno da je klošar što i bio. I što je s stim da mala deca mogu biti admini? Otkad je to? Zbog ovakvih stvari serer nije imao više od 700 igrača zadnjih 6 mjeseci skoro.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom