Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
6937
Date of violation
Jul 25, 2022
Time of violation
20:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pFeCks7xZLc

Tom Henkins

Player
Player
U pola razgovora bez ikakvog zahtjeva me ubija igrač 6937. Poslije toga diže moju pušku sa poda dok ima pušku u ruci.

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Izvadio si pusku dovoljan IC razlog da se bojim za svoj zivot …

Tom Henkins

Player
Player
Bojis se za svoj zivot dok pricamo i koristis priliku dok razgovaramo da pucas u mene, valjda se ne znas pucati pa koristis priliku dok se svađamo.
Ti pricas sa mnom sa puskom u ruci izvini ko se ne bi prepao…
Bojis se za svoj zivot dok pricamo i koristis priliku dok razgovaramo da pucas u mene, valjda se ne znas pucati pa koristis priliku dok se svađamo.
cak sta vise spremio si se za pucanje izvadio si pusku i pripremio sa namjerom nekom, krenuo si od vlade prema meni bez puske u putu si vec je izvadio …

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ti pricas sa mnom sa puskom u ruci izvini ko se ne bi prepao…

cak sta vise spremio si se za pucanje izvadio si pusku i pripremio sa namjerom nekom, krenuo si od vlade prema meni bez puske u putu si vec je izvadio …
Izvadio sam je nakon sto si ti izasao sa puskom iz auta vidis snimak i ne pravi se pametan.

Tom Henkins

Player
Player
Izvadio sam je nakon sto si ti izasao sa puskom iz auta vidis snimak i ne pravi se pametan.
Na snimku se takodje vidi da sam izasao sa puskom u ruci i da sam je odmah maknuo,tek kad si ti sa puskom tu doao da nam se kurcic onda sam je ponovo izvadio...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom