By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!opet google pa jebem ga ja vise sto si napacen toliko, bas te treba opet malo protresti nije niko odavno mozda "pecinski covjek" navrati da te nauci stosta kljapane maleni metar i zilet kad pricas moraju se ljudi sagnuti da te se cuje sta govoris.Jel to Andrew Newton 1203 bivši "Raymond McGrath" iliti ga "Richard Johnson" kupio još jedan ACC očito mu nije dovoljan ban na jednom što je kupio sad baci pare na još jedan
Najjace da se lik od 30god ovako ponasaopet google pa jebem ga ja vise sto si napacen toliko, bas te treba opet malo protresti nije niko odavno mozda "pecinski covjek" navrati da te nauci stosta kljapane maleni metar i zilet kad pricas moraju se ljudi sagnuti da te se cuje sta govoris.
gdje ti vidis lika od 30 godina kidaro mala pogresne informacije imas al sa obzirom da malom kljapanu lizes cmar 24/7 nema sine ni od tebe meda. a i rekao sam ti kad postanes punoljetan mozes se obracati nekome do tada casa mlijeka teletabisi pinceta i izdrkaj si kurcic maleni mozda ti onda bude laksi zivot .Najjace da se lik od 30god ovako ponasa