Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23057
Players nickname
Mike Salamanca
Suspect ID
13754,25193
Date of violation
Jul 24, 2022
Time of violation
00:05
Proofs
https://youtu.be/nWy8PUkjbiI

Ray Gold

Player
Player
Jel to Andrew Newton 1203 bivši "Raymond McGrath" iliti ga "Richard Johnson" kupio još jedan ACC očito mu nije dovoljan ban na jednom što je kupio sad baci pare na još jedan :ROFLMAO:

Bilke Smeker

Player
Player
nešto mi je poznat taj glas sa ID-em 1203 kao da sam čuo taj glas na još 2 acca: "Raymond McGrath" i "Richard Johnson" (Najjace mi je kako lik IC kaže sve kačite na FORUM)

Last edited:

Son Goku

Player
Player
Jel to Andrew Newton 1203 bivši "Raymond McGrath" iliti ga "Richard Johnson" kupio još jedan ACC očito mu nije dovoljan ban na jednom što je kupio sad baci pare na još jedan :ROFLMAO:
opet google pa jebem ga ja vise sto si napacen toliko, bas te treba opet malo protresti nije niko odavno mozda "pecinski covjek" navrati da te nauci stosta kljapane maleni metar i zilet :rolleyes: kad pricas moraju se ljudi sagnuti da te se cuje sta govoris.

Bilke Smeker

Player
Player
opet google pa jebem ga ja vise sto si napacen toliko, bas te treba opet malo protresti nije niko odavno mozda "pecinski covjek" navrati da te nauci stosta kljapane maleni metar i zilet kad pricas :rolleyes: moraju se ljudi sagnuti da te se cuje sta govoris.
Najjace da se lik od 30god ovako ponasa

Son Goku

Player
Player
Najjace da se lik od 30god ovako ponasa
gdje ti vidis lika od 30 godina kidaro mala pogresne informacije imas al sa obzirom da malom kljapanu lizes cmar 24/7 nema sine ni od tebe meda. a i rekao sam ti kad postanes punoljetan mozes se obracati nekome do tada casa mlijeka teletabisi pinceta i izdrkaj si kurcic maleni mozda ti onda bude laksi zivot .

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 13754 i ID 25193 dobiće kaznu za 6.15
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP pre nego što nekoga upucate. Na primer, izdajte im zahteve i ako ne poslušaju vaše zahteve u roku od 5 sekundi, možete ih ustreliti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom