Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

MARRKO_MARICC

Player
Player
Ime: Marko Maric
Pol: Muski
Godine: 39
Datum rodjenja: 31.08.1982
Drzavljanstvo: Americko
Poreklo: hrvacka
Mjesto rodjenja: hrvacko
Mjesto boravka: Los Santos
Otac: Ivano Maric
Majka: Valentina Maric
Visina i tezina: 175cm / 80kg

Boja ociju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaze: Noge i grudi i Ledj

Marko Odgajana od strane dvoje roditelja puna ljubavi, brzo naučena da ništa u životu nije besplatno. Ni novac ni priznanje a kamoli poštovanje na ulici.
Tako je Marko započeo svoje putovanje. Bilo osnovne ili srednje škole, Marko je znao privući pozornost. Stalni dolasci, niska radna etika i stalni klaun na pauzi. Za vrijeme odmora i poslije škole volio se družiti sa svojim dečkima i činiti okolinu nesigurnom. Uvijek korektan, pomalo drzak, ali nikad pogrdan ili osobno uvredljiv!
Škola je završila i sada je trebalo zaraditi novac. Koristeći svog oca kao uzor, Marko je odlučio započeti naukovanje kao zidar.
Marko je bio društven tip, nikad bolestan i uvijek je želio raditi svoj posao kako treba.
Kraj dana provodili su u mjesnoj gostionici ili na stadionu. Teško i formativno vrijeme za Marka. Zbog njegovog poštenja i neposrednosti, dolazilo je i do tuđih fizičkih obračuna sa sugrađanima i policijom.
Marko je u nekom trenutku upao u svakodnevicu i odlučio napustiti svoj rodni grad Hrvacku i emigrirati u Los Santos, slučajno da je imao sreće.
S početnim problemima s jezikom i komunikacijom, Marko se probijao prvo kao taksist, a zatim kao električar u Los Santosu.
Sve dok jednog dana nije dobio priliku imati
Svakodnevni kontakt s različitim ljudima u Los Santosu snažno je oblikovao Marko Poštovali su ga sugrađani Los Santosa, nije se dao naguravati, bio je neposredan, pristojan i uvijek dobro raspoložen.
Toliko mu se svidio rad sa sugrađanima da se odlučio prijaviti u ng
Budući da je ng uvijek bio vrlo prijateljski raspoložen prema njemu, odlučio se tamo prijaviti.U ng primljen sam vojnik i kroz obuku u ng dosao sam do kobri ssj imao sam obuku kako se veze lice
i kako pretresti lica imao sam obuku posebnu za snajperistu obucavo sam se za talacke krize i pozicije kako i di da stanem

Marko moze koristiti Heavy oruzja zbog obuke sa snajperima

Marko moze da vezuje lice sa pistoljem u ruci kao I da daje prvu pomoc sa pistoljem u ruci zbog specijalne obuke u Nacionalnoj Gardi

Ante Djukela

Player
Player
Biografija ODOBRENA

Zabranjeno je korištenje heavy oružja na svim događajima

*Marko moze da daje medicinsku pomoc ranjenom dok drzi pistolj u ruci radi svojeg Treninga u NG
Pazi da ne dižeš ljude sa puškom u ruci

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom