Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25016
Players nickname
John_Locke
Administrators nickname
Emily_Obama
Date
Jul 28, 2022
Time
19:00
Proofs
https://streamable.com/kdy97m

Jovanx011

Player
Player
Roleplayali smo sa covekom koji nije ni pricao id 24686 tu smo se sprdali, covek mi je ukrao patike i ja sam iz sale izvadio pistolj i kao uperio u njega iz roleplay fazona i bukvalno se vidi na smiku da mi je zakucala igra u tom momentu i slucajno sam okinuo bukv se i vidi kako mrdam mis u desnu stranu da ga ne pogodim jer sam slucajno okinuo cak ni nišan nije bio na njemu ne znam ni kako ga je pogodilo , posle toga odmah sam ga podigao i emily se stvorila tu ja sam rekao slucajno sam i podigao coveka i nastavio svojim putem. Mislim odlezacu ja nije problem al raspitao sam se sa ostalim adminima rekose mi da pokazem snimak gde se vidi da sam slucajno okinuo , jer bukv se vidi kako je u tom trenutku zakucala igra nisam uopste hteo ubiti coveka.

Jovanx011

Player
Player
Posto ne radi edit na forumu, Title bih promenio ne zalba na administratora nego "Unjail I Emily Obama" moja greska. Dobio sam demorgan 180m i Upozorenje.

Ivkezz

Player
Player

Status
Not open for further replies.
Top Bottom