Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Major_Yompaz
Administrators nickname
Ante_Djukela
Date
Jul 29, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/0D9V65c

Aven

Player
Player
Ovako je krenulo, sinoc sam uzimao pancire iz Vojnog skladista, dosta komada, bilo je tu i municije. Svestan sam bio da ce tu bit nekih posledica, da ce oni mene izbaciti iz Vojske i staviti mi lisice, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da se za to dobija permaban. Ne opravdavam svoj postupak, kriv sam itekako, ali samo zelim da uzmete u obzir da mi je ovo prvi put da ikad za nesto budem banovan u ovoj igrici i da sam znao da kradjom direktno krsim OOC pravila, ja to sigurno ne bih uradio, nikad. Izvinjavam se prvenstveno Vojsci, koja me je primila a kojoj sam se ovako bezobrazno "oduzio". Ako vam ista znaci nijedan pancir nije otisao u tudje ruke, niti mi je to bila namera. Skupljao sam ih za svoju kolekciju i vraticu ih sve do poslednjeg, a vraticu i municiju, koju sam takodje uzeo i koja je bila za licnu upotrebu. Takodje se izvinjavam i Administraciji i porucujem, ako mi ovog puta progledate kroz prste, ovakvih ispada vise nikada nece biti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom