Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pokusaj kidnapovanja u centru pored zelene zone | ID 3144 267 2450 2419 2468

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Byahas Nozick
Suspect ID
3144
Date of violation
Oct 17, 2021
Time of violation
15:57
Proofs
https://streamable.com/dhehei

Lyn Zuyev

Player
Player
Prosao sam polako pored njih i nastavio pravo tek ovaj u belom autu dolazi i pocinje nesto da bunca nakon toga pocinju da me jure i vicu izadji iz vozila a pored je zelena zona i centar grada plus sto su mi unistavali vozilo u neku ruku VDM posto mi se skidaju helti kada me udaraju

radomir

Player
Player
brte ti si uradio fail lepo smo ti rekli da ides il da izadjes iz auta i lepo se cuje to nemoj da pricas da smo mumlali

pepi

Player
Player
Na snimku se lepo vidi da sam stao pored tebe i rekao da bezis i ti se okreces i udaras me, i onda se zalis

radomir

Player
Player
i nismo hteli da te kidnapujemo nego da bezis sa lica mesta i zato sto je tri auta oko tebe a ti gledas umesto da gledas svoja posla i da bezis nastavljas da se glupiras i posle se pitas sto smo te udarali kolima nek odluci administracija ..al ja mislim da si ti za demorgan jer si uradio FAIL RP
nauci rp pravila

Lyn Zuyev

Player
Player
brte ti si uradio fail lepo smo ti rekli da ides il da izadjes iz auta i lepo se cuje to nemoj da pricas da smo mumlali
ja sam isao polako sa autom koji ima zatamljena stakla te kad sam prosao ti dolazis do mene i pitas jel igra mecka posto mi nije jasno sta pricas pitam sta treba i vratim se nazad po vas te ti pricas nesto random iznajmljen ti je auto ja se vratim i kazem nisam ni rekao da je moj i vi tu krecete da me jurite, ti po rpu ne znas da li ja gledam u vas ili samo vozim polako i jos ste pored green zone u centar grada jurite me i vicete izadji iz vozila

Lyn Zuyev

Player
Player
i nismo hteli da te kidnapujemo nego da bezis sa lica mesta i zato sto je tri auta oko tebe a ti gledas umesto da gledas svoja posla i da bezis nastavljas da se glupiras i posle se pitas sto smo te udarali kolima nek odluci administracija ..al ja mislim da si ti za demorgan jer si uradio FAIL RP
nauci rp pravila
ako ste hteli da kazete da se sklonim mogli ste ali niste vi ste rekli jel igra mecka te posto mi nista nije jasno ja se vratim nazad a ako ste hteli da se sklonim sto ste me jurili i udarali autima? ocete da se sklonim a jurite me prijatelju dogovori se sa sobom plus imam zatamljena stakla

radomir

Player
Player
pitao sam te jel igra mecka sta ti tu vise nije jasno znaci da treba da ides kad vidis tri auta a ne da mislis da si pobednik onda si trebao da stanes a ne da bezis drugo safe zona je pored a ti nisi kupovao kola nego si samo prosao pored...

Lyn Zuyev

Player
Player
Na snimku se lepo vidi da sam stao pored tebe i rekao da bezis i ti se okreces i udaras me, i onda se zalis
Rekao si jel igra mecka a ne da bezim a posto ne znam sta pricas vratio sam se nazad i pitao sta ti treba na to odgovarate bezi imas rent auto xD

Lyn Zuyev

Player
Player
pitao sam te jel igra mecka sta ti tu vise nije jasno znaci da treba da ides kad vidis tri auta a ne da mislis da si pobednik onda si trebao da stanes a ne da bezis drugo safe zona je pored a ti nisi kupovao kola nego si samo prosao pored...
znaci ako ja ne kupujem kola znaci da to nije green zona? oke, nemam razlog da bezim kada sam u centru grada gde postoje svedoci i tu je jos i green zona ja cu da idem gde hocu, da se desilo na sred autoputa onda bih stao ali u centar grada da ti stajem necu sigrno

radomir

Player
Player
druze to je rp situacija u kojoj si ti fail uradio odlucice admini nista nije safe zona kad se mrstis tri automobila

Lyn Zuyev

Player
Player
druze to je rp situacija u kojoj si ti fail uradio odlucice admini nista nije safe zona kad se mrstis tri automobila
U gradu se ne moze raditi tako da zaustavljas nekog i pitas jel igra mecka a potom ga juris to radis u getu i van grada a ne u centru niko vas nije ni zvao sami ste dosli do mog auta i poceli da buncate

pepi

Player
Player
Rekao si jel igra mecka a ne da bezim a posto ne znam sta pricas vratio sam se nazad i pitao sta ti treba na to odgovarate bezi imas rent auto xD
auto je od familije pod broj jedan imas, i sam mozes cuti i videti da sam ti rekao ajde bezi

pepi

Player
Player
U gradu se ne moze raditi tako da zaustavljas nekog i pitas jel igra mecka a potom ga juris to radis u getu i van grada a ne u centru niko vas nije ni zvao sami ste dosli do mog auta i poceli da buncate
stao si kod nas i poceo i na snimku se vidi da si me prvi udario

Ragnar Elkhabib

Don't waste your time looking back.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Nazalost ne vidim razlog zalbe, vidite 3 auta i po samom RP-u bi trebalo da se pomerite jer ih ima vise, drugo izazivate samim tim cekanjem pored njih i cekate njihovu reakciju, trece radite PG i FearRP i FailRP, samim tim kad ste spomenuli admina RP situacija se prekida, sta se posle toga desilo i da li je prekrseno neko pravilo ne gleda se, trebali ste odma zvati admina i resiti situaciju, za sad niko ne dobija nista..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom