Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
317
Players nickname
Ivan Cortezz
Suspect ID
11156
Date of violation
Jul 30, 2022
Time of violation
13:25
Proofs
https://streamable.com/2r6blw

Cortezz

Player
Player
od 00:00 - do 00:58 minute - državni službenik proziva kako je neko bezobrazan,te da je neko sramnik. (To nije ponašanje državnog službenika)
05:10 minute [ ID 11156 radi PG ] - vezuje me i vuče bez da išta priča ili piše preko ME i DO komandi.
05:10 minute - 07:04 minuta - [ ID 11156 me stavlja u samicu bez ikakvog razloga ] - ja nisam ništa prekršio unutar zatvora da bih bio stavljen u samicu. (Razlog stavljanja u samicu je OOC jer ja i ID 11156 nismo u dobrim odnosima,pa pokušava da izmisli razlog samo da bi me stavio u samicu.

ammirshotta

Player
Player
od 00:00 - do 00:58 minute - državni službenik proziva kako je neko bezobrazan,te da je neko sramnik. (To nije ponašanje državnog službenika)
05:10 minute [ ID 11156 radi PG ] - vezuje me i vuče bez da išta priča ili piše preko ME i DO komandi.
05:10 minute - 07:04 minuta - [ ID 11156 me stavlja u samicu bez ikakvog razloga ] - ja nisam ništa prekršio unutar zatvora da bih bio stavljen u samicu. (Razlog stavljanja u samicu je OOC jer ja i ID 11156 nismo u dobrim odnosima,pa pokušava da izmisli razlog samo da bi me stavio u samicu.
Nas Ivan Cortezz jede i igra. KLASIKA

Damjan Magluta

Player
Player
cim ima gore sa crvenim slovima da pise koja je akcija uradjena i kako onda pricanje nije potrebno ne znam kolko si upucen u to zpo

Matke Magluta

Player
Player
imam prava da te stavim u samicu kad god ja hocu, nigde ne pise to pravilo, to je IC problem, a samim tim da si uhapsen za teroristicki cin i pokusaj ubistva drzavnog sluzbenika, ilegalno oruzje u vecim kolicinama i pljacka vojne baze, normalno da ces ici u samicu?? lol

Drac0n

Player
Player
Lik sarađuje, i dobije samicu. Dobar RP baš....Šta drugo očekivati od Matketa, klasičan provokator što se vidi i na snimku. On nekom našao da priča o kriminalu, do juče bio kriminalac i još ima korumpiranu biografiju...Hahhahaha..Sisa. Još su mi jači ovi što mu se uvlače u bulju :D

Huda Kompani

Player
Player
Lik sarađuje, i dobije samicu. Dobar RP baš....Šta drugo očekivati od Matketa, klasičan provokator što se vidi i na snimku. On nekom našao da priča o kriminalu, do juče bio kriminalac i još ima korumpiranu biografiju...Hahhahaha..Sisa. Još su mi jači ovi što mu se uvlače u bulju :D
ma katastrofa :D

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
isto te vuce sa revom u ruci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom