u POV-u na 2:08 vidi se na mapi gdje je krađa vozila, a dostavljam i sliku sa kaznenog parkirališta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pre:Sve kriminalne aktivnosti su zabranjene u Zelenim Zonama sto se naravno racuna i kradja auutomobila. Informal eventi su OOC jer ste u drugoj dimenziji a vase auto je ostalo ispred "kruga" tako da je ono ostalo u IC dimenziji samim tim kradja automobila na lokaciji gdje ste vi vase vozilo ostavili je dozvoljeno.
Ja sam ti kopirao Mujin odgovor, kada su se na mene žalili na istu stvar.Pre:
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti
Posle:
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije), tokom trajanja dogadjaja i 5 minuta nakon | Upozoriti .i.
nadji mi taj threadJa sam ti kopirao Mujin odgovor, kada su se na mene žalili na istu stvar.
nadji mi taj thread
nemoj meni muda pod bubrege prodavatiRejected - Kradja fam auta u tokom Eventa | ID 7495
Na ovaj POV se vidi gde ja odim na informal event i ostavljam auto izvan kruga. Na moj drugi POV se vidi kako stize notifikacija da je fam auto ukraden, ja vratim sve aute u garazi, onda upalim pregled fam auta na mapi i vidi se da auto koji je bio ukraden se nalazi kod Studija ( mapa gde smo...gta5grand.com