Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24048
Players nickname
Coda Boss
Suspect ID
1013
Date of violation
Aug 1, 2022
Time of violation
14:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ReWI1n2dl6U

Selexium

Player
Player
Druze kao prvo mesas se u moj posao vise puta druga stvar dostavicu POV sta si ti radio nemoj da seces klip bezveze kao trece upadas 3 puta za redom i provociras u dvoriste PD parkinga. A cetvrta stvar mogu pricati sa licem koga hapsim kako god zelim jer se i ti ponasas bezobrazno i mesas u posao policije. I to je naravno vredjanje IC po roleplay-u.

David Badbadovic

Player
Player
Druze kao prvo mesas se u moj posao vise puta druga stvar dostavicu POV sta si ti radio nemoj da seces klip bezveze kao trece upadas 3 puta za redom i provociras u dvoriste PD parkinga. A cetvrta stvar mogu pricati sa licem koga hapsim kako god zelim jer se i ti ponasas bezobrazno i mesas u posao policije.
E ovako,ne bih se mesao da znas da radis svoj posao ali posto ga radis na pogresan nacin moram se umesati...odakle tebi pravo da ti mene vredjas i napusavas kurc**?drugo postavicu pov kako me drzis i ptretrazujes u isto vreme i nakon toga me drzis i kucas po tabletu ....ko je tebe zaposlio da radis u lspd da mi je znati....

Selexium

Player
Player
AHAHAHHA mogu te pretrazivati kada ne saradjujes kada god zelim i da vadim PDA zato sto si bio vezan i stajao si u mesto i ja tebe u tom trenutku nisam vukla mnogo si lud decko.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Ovo je bilo IC vrijeđanje što je dozvoljeno
  • Drugi POV ste već postavili u drugi Thread
ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom