Evo kako policiski sluzbenik napusava Ku**** gradjanine i ponasa se bahato prema njima .....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!E ovako,ne bih se mesao da znas da radis svoj posao ali posto ga radis na pogresan nacin moram se umesati...odakle tebi pravo da ti mene vredjas i napusavas kurc**?drugo postavicu pov kako me drzis i ptretrazujes u isto vreme i nakon toga me drzis i kucas po tabletu ....ko je tebe zaposlio da radis u lspd da mi je znati....Druze kao prvo mesas se u moj posao vise puta druga stvar dostavicu POV sta si ti radio nemoj da seces klip bezveze kao trece upadas 3 puta za redom i provociras u dvoriste PD parkinga. A cetvrta stvar mogu pricati sa licem koga hapsim kako god zelim jer se i ti ponasas bezobrazno i mesas u posao policije.
Pa jasno se vidi na mom pov-u da mi nisi popustila drzanje nije lepo lagati....AHAHAHHA mogu te pretrazivati kada ne saradjujes kada god zelim i da vadim PDA zato sto si bio vezan i stajao si u mesto i ja
Evo kako policiski sluzbenik napusava Ku**** gradjanine i ponasa se bahato prema njima .....
ti pusis njemu il on tebi? Ne razumem ovu zalbuPa jasno se vidi na mom pov-u da mi nisi popustila drzanje nije lepo lagati....
Sve je bilo ic vredjanje tako da ono.. :dEvo kako policiski sluzbenik napusava Ku**** gradjanine i ponasa se bahato prema njima .....