Vidi mu se animacija kako umire vise puta.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj da ga branis za dzabe ima admini ce odluciti jasno se vidi kako lik zapocinje animaciju kad umres i onda nastavlja daljeinternet probleme a ubili ste ga i reportujesh ga ne razumem
AHAHAHHAHAHAHAH kupi ruke druzenemoj da ga branis za dzabe ima admini ce odluciti jasno se vidi kako lik zapocinje animaciju kad umres i onda nastavlja dalje
ucuti da nije ivan povukao zalbu vec bi dobio ban nemas pravo glasainternet probleme a ubili ste ga i reportujesh ga ne razumem
druze celo vreme sam na discordu sa njim share screena mi sve lik nema cheatucuti da nije ivan povukao zalbu vec bi dobio ban nemas pravo glasa
frajer sa mnom u areni 1vs1 radi animaciju reloada i puca xdPola familije vam ima cit druze Danas barem dva otisla, mozda i pocnu ljudi posteno igrati i pamet u glavu!
варалицеБио сам на позиву све време од фам он Дисцорд је био укључен и сви су то могли да виде
a zasto nemas pov?Не варам зашто да мрзим варалице и ја сам из де04 де02 де01 де03 и овде сам јер желим да играм овде али ако ништа не ударе, нисам ја крив и не ја немам пов нажалост чак ме је и убио
Los mu net? Zasto onda share screena discord celo vreme ? Dogovorite se prvo sta cete da lazete pa tad pisite. Ne poklapaju vam se price uopste.druze celo vreme sam na discordu sa njim share screena mi sve lik nema cheat