Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Generalno pravilo 1.1| Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16068
Players nickname
Marcus Edizone
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Aug 1, 2022
Time
00:00
Proofs
https://screenrec.com/share/wCiatf0GyX

Neon312

Player
Player
Ja zelim da se izvinim zbog spamanja i zato sto sam bio kod druga i igrao na mom acc i sto sam usao drugu na acc on je meni rekao da mogu slobodno da mu udjem na acc ako hocu nisam znao da to nesme da se radi ja nemogu da verujem sada da sam dobio perma ban zato sto sam izgubio malo vise od 2 miliona ja stvarno ne bih hteo da idem na drugi RP zato sto mi se ovaj svidja i ovde imam mnogo mojih drugara koji igraju na ovom RP a moji drugari nikada nebih hteli da promene RP zato sto im se svidja ovaj RP i mnogo stvari i para i mnogo prijatelja su stekli na ovom RP ja sam probao da igrma neki drugi RP ali nijedan mi se nije svideo pa bih molio administraciju da mi da jos jednu sansu zato sto nisam znao da to nesme i potrosio sam preko 100 evra na ovaj RP pa bi vas molio da mi date unban hteo bi da nastavim da igram ovaj RP i steknem nove prijatelje i da udjem negde u neku organizaciju i da kupim neki biznis

hvala na citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom