Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25111
Players nickname
Jevrozimos Rieper
Suspect ID
15277
Date of violation
Aug 3, 2022
Time of violation
2:45
Proofs
https://youtu.be/WIVkj5V84lo

Adonis Zabataaa

Player
Player
Znaci ID 15277 i ja smo bili na bunker eventu i na snimku se vidi kako sam ja njega ubio 2 puta a on mene 1, na kraju kad se event zavrsava pise da on ima 5 killova. Zahtevam POV igraca jer me bas zanima kako je dobio jos 4 killa.
ako ne znas ne vidi se kad on ubije drugog lika al ajd jos leba trebas jest

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od ID 15277. Za to imate rok od 10h, tj do 00:00

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
Ne vredi Leonardo nece da ti se skinu sa kurca, pa nece. Vidis da su to obicni kurtoni probuseni, nesposobni bogalji, samo se trude da neko dobije ban, jer je bolji od njih, srdacno mi se Jevrozime napusi kurca, Ari uz duzno postovanje i ti mi se napusi kurca.
nemam sta da ti se napusim decko,idi radi na farmu

Aleksandar Spasic

Player
Player
Znaci ID 15277 i ja smo bili na bunker eventu i na snimku se vidi kako sam ja njega ubio 2 puta a on mene 1, na kraju kad se event zavrsava pise da on ima 5 killova. Zahtevam POV igraca jer me bas zanima kako je dobio jos 4 killa.
Pri početku se vidi kako id 15227 se puca sa drugim likom i ti ga tu sa strane pucaš. Okej. Tvoj prvi kill je bio kroz zid nakon toga radiš Chicken Running kako bi izbegao metke...

Jevrozim Rieper

Player
Player
ne razumijem zasto pokusavate banat nevinog lika molimo adminima procitajte ovo KAD STE NA DRUGOM KRAJU MAPE NE VIDI SE KAD NEKO UBIJE JER JE KILL NA DRUGOM KRAJU MAPE A TI SI UDALJEN OD TOG zasto ga jednostavno ne pc checkate
druze bolje nemoj nista pisati kad se ne razumes

Status
Not open for further replies.
Top Bottom