By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pogresio si ti coveka druze ne znam ni ko siPostavi ceo pov kako si bezo iz getha i kako si me pucao i vdemo ajde picko
ja nosim oruzije kod sebe samo kod fama i tjt tako da to nisam bio ja broPostavi ceo pov kako si bezo iz getha i kako si me pucao i vdemo ajde picko
ja dosao sa drugom od fama po puske i metkove ne znam o cemu ti pricasPostavi ceo pov kako si bezo iz getha i kako si me pucao i vdemo ajde picko
brate ja sam taj pucao si me po ghetu ja sam te skoro ubio pobegao si na black market a ja sam samo nastavio roleplay i ubio sam te tako da ako imas cijeli pov dajja dosao sa drugom od fama po puske i metkove ne znam o cemu ti pricas
druze o kome ti pricas isao sam od fama sa drugom po metkove i puske jer su nas napali, nosio sam i odelo cak tebra ne znam sta pricasbrate ja sam taj pucao si me po ghetu ja sam te skoro ubio pobegao si na black market a ja sam samo nastavio roleplay i ubio sam te tako da ako imas cijeli pov daj
i nisi mene ubio samo vec si sve poubijao tamo ako si to ti bio uopstedruze o kome ti pricas isao sam od fama sa drugom po metkove i puske jer su nas napali, nosio sam i odelo cak tebra ne znam sta pricas
samo daj povi nisi mene ubio samo vec si sve poubijao tamo ako si to ti bio uopste
druze ceka pov bhahaahah klipao sam samo taj deo, sta treba da klipam kako idem do black marketa od fam kuce pobesao si me deckosamo daj pov