Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Tapi

Player
Player
Ime naše porodice: Cronnos
Leader porodice: Stefan Tapi/3051
Broj kuće porodice: 71
Discord Leadera Porodice: Stefan Tapi#0611
Forum Link od vlasnika porodice: Stefan Tapi
Logo
Porodična istorija:

Cronnos je bilo ime ratnika koji je spasao nase selo i oterao neprijatelje. Povodom toga seljaci su mu bili duboko zahvalni i napravili su spomenik u centru sela kao znak zahvalnosti.
Decenijama unapred stvorena je banda pod imenom "Cronnos" koji su ucestvovali u velikim pljackama sveta. Naše selo je bilo jako siromašno, ali uz pomoć bande, tačnije Cronnos-a, mi smo posle mnogo godina uspeli da postanemo najbogatije selo u Kini pod nazivom Huaksi. Svi ljudi kako širom Kine, tako i sveta su znali za naše selo, kako zbog "Cronnosa", tako i zbog našeg bogatstva.
"Cronnos" banda nije samo pomagala svom selu, već je pomagala svim drugim selima kada bi se pronašli u nevolji, zato su nas meštani drugih sela nagradjivali i veliki deo tog novca je uloženo u naše selo.
Kako su godine prolazile tako su mnogi krenuli da kopiraju našu bandu, ali mi smo i dalje ostali unikatni. 1990te godine, jedan deo "Cronnosa" se odselio za New York i tamo su nastavalili svoje živote.

Cilj porodice:
Glavni cilj nam je da se naziv bande "Cronnos" nikada ne zaboravi. Kako u Kini, tako i širom sveta.

Rankovi u porodici:
1.Member
2.Member plus
3.Poznanik
4.Burazer
5.Drugar
6.Vip
7.Premium
8.Kum
9.Zamenik šefa
10.Šef

Pravila Porodice:
1. Poštuj svoju porodicu i svakog člana svoje porodice
2. Kako poštuješ svoju, tako poštuj i druge parodice
3. Budi uvek tu za sve članove
4. Kada neko nema, razumi ga i pomozi mu
5. Nikada nemojte da kradete od svoje porodice.

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda aplikacije odlucio sam odbiti ovu prijavu.
  • Lider je banovan zbog Prekrsenog Generalnog Pravila 1.1.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom