By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cemu odma vredjanje kad ceo grad zna da ti je "mali" pozzFam raid sine, Fail rp na ooc eventu.
Stojim pri onom sto sam rekao "bogalju" pozz
bice zanimljivo ako je "treci" i kako ce se administracija poneti sa ovom situacijom. A da sam veliki covek pored 3k bodova da uzmem imunitet bez problema, danas namerno nisam jer znam da te niko ne prati u gradu za dzabe i iz postovanja vec samo zbog para. A za tih 150k mogli ste zaliti vec kad ste tu semenke ispred fam kuce a posto ste iscimali se sa tolko auta odmah prekoputa sam kupio pumpu gde sam stavio 5 dolara eto i za vas. Tolko o tome ko sam ja a kolko si ti mali. Nauci se prvo kulturi govora pa onda predji na pravila serveraUzivaj report si sam sebe i nauci pravila servera. Pucas ap pistoljem druze ruke nemas a pravila poznajes isto dobro kolko i pucas
pogledajte semafor, koji nije pokraden vec zaradjenMoram ti reći da imaš dobar crosshair a i da je fam raid ooc
hahahahahahahahahahahahah kolko si ti smesan likbice zanimljivo ako je "treci" i kako ce se administracija poneti sa ovom situacijom. A da sam veliki covek pored 3k bodova da uzmem imunitet bez problema, danas namerno nisam jer znam da te niko ne prati u gradu za dzabe i iz postovanja vec samo zbog para. A za tih 150k mogli ste zaliti vec kad ste tu semenke ispred fam kuce a posto ste iscimali se sa tolko auta odmah prekoputa sam kupio pumpu gde sam stavio 5 dolara eto i za vas. Tolko o tome ko sam ja a kolko si ti mali. Nauci se prvo kulturi govora pa onda predji na pravila servera
self report i jos se cuje u pozadini "jebem mu mater"sve na pov...
Ma dobar si ti decko nema sta!ma meni i drago sto ste dokazali drugima da sam najjbitniji lik u gradu cim se ovakve face okupile sad i na forumu da me trte. to je dokaz da ste zajedno jaki kao ja sam cim mora vas 20 na mene 1 gg i veliki pozdrav za ljude u pokusaju
cuvaj se treba glavni portir na farmi da bude aktivan mani se ti pucanjama meni i drago sto ste dokazali drugima da sam najjbitniji lik u gradu cim se ovakve face okupile sad i na forumu da me trte. to je dokaz da ste zajedno jaki kao ja sam cim mora vas 20 na mene 1 gg i veliki pozdrav za ljude u pokusaju
pa ja to i kazem. nadjem decu platim da vas useru i vi predjete na majnkraft. ako treba dacu ti i refferal da vidis i da sam tamo babocuvaj se treba glavni portir na farmi da bude aktivan mani se ti pucanja
Plati tako si govorili svi pa vidi sad su se pokrili usi i sute pazi da ti ne predjes na majnkraftpa ja to i kazem. nadjem decu platim da vas useru i vi predjete na majnkraft. ako treba dacu ti i refferal da vidis i da sam tamo babo
poslusajte jeMa ti imas pumpu moz da platis!
Ugledaj se na mene sam si rekao da me prate zbog para. Dosta je OOC spama pustite admine da rese zalbu.
pa ja to i kazem. nadjem decu platim da vas useru i vi predjete na majnkraft. ako treba dacu ti i refferal da vidis i da sam tamo
Ako nas već pljujes posle tačke ide veliko slovo a i ako ovako nastavis doguraces prvi do majnkraftapa ja to i kazem. nadjem decu platim da vas useru i vi predjete na majnkraft. ako treba dacu ti i refferal da vidis i da sam tamo babo