Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na organizaciju MARABUNTA | ID:0000

Status
Not open for further replies.
Your ID
15639
Players nickname
ne znam
Suspect ID
0000, 4783
Date of violation
Aug 4, 2022
Time of violation
11:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uyh2u6d1NoI

Sake Golubovic

Player
Player
Sve se vidi u videu kako me 3 plava vozila udaraju autima i tako rade CR, kreću me pucati te me ubijaju, igrac sa ID:4783 me OOC vrijeđa (sve se cuje u videu). Isti taj igrac me pretrazuje sa 3 metra preko ovog crvenog lika , opet OOC vrijeda.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Presao si preko bandere i tako si izgubio kontrolu nad vozilom, igrac 4738 te nije pretrazivao sa 2 metra vec se dogodio bag pod imenom dSync u kojemu igraci nisu tamo gde se oni u stvari nalaze. Igrac 4738 te nije "OOC" vredjao, po kojem faktu si ti mogao zakljuciti da je to "OOC" vredjanje, "IC" Vredjanje je dozvoljeno Ovdje Car Rama sa strane clanova organizacije Marabunta Grande nema, igraci su te pokusali blokirati, medjutim imas vecu postignutu brzinu nad vozilom i nisu uspjeli stoga su te malo udarili, Govoris "Warn" to je MG i za to ces ti biti kaznjen,
Pokusao si da bezis van Ghetto teritorije sto je takodjer nedozvoljeno.
Brate povukao bih žalbu s obzirom da ces ti jedini ovdje biti kažnjen.

Sake Golubovic

Player
Player
Presao si preko bandere i tako si izgubio kontrolu nad vozilom, igrac 4738 te nije pretrazivao sa 2 metra vec se dogodio bag pod imenom dSync u kojemu igraci nisu tamo gde se oni u stvari nalaze. Igrac 4738 te nije "OOC" vredjao, po kojem faktu si ti mogao zakljuciti da je to "OOC" vredjanje, "IC" Vredjanje je dozvoljeno Ovdje Car Rama sa strane clanova organizacije Marabunta Grande nema, igraci su te pokusali blokirati, medjutim imas vecu postignutu brzinu nad vozilom i nisu uspjeli stoga su te malo udarili, Govoris "Warn" to je MG i za to ces ti biti kaznjen,
Pokusao si da bezis van Ghetto teritorije sto je takodjer nedozvoljeno.
Brate povukao bih žalbu s obzirom da ces ti jedini ovdje biti kažnjen.

ako ti ovo smatras blokiranjem onda sam ja Rimfet, ne nisam izgubio kontrolu kad sam presao preko bandere i ta 3 auta su me udarla ili ti radil CR cisti, blokiranje je kada auto stane ispred mene i i iza mene a ne da me udara sa svih strana, a ovaj sta me vrijedao može bit OOC i IC, (napusi se kurca, majmune itd....)

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 19083 dobit će kaznu za CR
  • ID 15639 dobit ce kaznu za MG
  • Organizacija nece dobiti warn jer nisu 3+ clana prekrsila pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom