Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28450
Players nickname
Johnny Gambino
Administrators nickname
Major Obama
Date
Aug 4, 2022
Time
15:57
Proofs
///

Ominous

Player
Player
Banovan sam zbog "kradje iz skladista ORGa".

Nije mi jasno zasto sam perma banovan, a da mi nije data prilika da se branim ili objasnim sta se desilo.

Jasno mi je koji sam prekrsaj napravio. Nije mi to bilo u interesu.
Kada sam izasao iz ORGa, izasao sam iz besa, ishitreno... Pusku, municiju i pancir sam uzeo jer sam prethodne izgubio u Eventu za pomorsku.

Ako vam ista znaci, vraticu i vise nego sto sam izneo od ulaska u org.
Igram igricu samo nedelju dana i koliko malo znao pravila, nisam imao nameru da ukradem mrtvu pusku i 150 metaka... Samo sam uzeo ono sto sam izgubio.

Nekih vecih dokaza, ili konkretno razlog zbog kog sam izasao iz ORGa ne zelim da navodim, jer smatram da nema smisla bez nekog snimka (dokaza).

Ako je moguce, voleo bih da nastavim da se igram sa vama jer mi je server jako zanimljiv.

Ljubi brat, pozdrav.

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Nije bitno da li ste uzeli 1 metak, 1 Pušku ili slično to je opet kradja jer niste vratili, Uglavnom možemo vam izaći u susret i dati unban ukoliko se složite da vam se obriše sav novac?

Ominous

Player
Player
Sad mi je jasno,ali kao sto rekoh, nije mi bilo u interesu.

Ako moze, radije bih dao taj novac ljudima iz ORGa iz kog sam izasao, jer to smatram postenim. Kao neki dogovor.
Ako ne, moze i da se obrise.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom