Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Iskoristavanje adminske pozicije I Emily Obama

Status
Not open for further replies.
Your ID
3122
Players nickname
Nemanja_Senora
Administrators nickname
Emily Obama
Date
Aug 4, 2022
Time
19:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lOnTZlHUnMM

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Kao ste se vidi na POV , doticni admin (Emily Obama ID 8759) se iz nicega spawnuje i prekida RP sa MG-om tj. direktno kolegi koje je IC lice govori svari koje je saznala OOC putem.I ako su pravila koje je pisao Mujo Mustafic tocna onda se korupcija ne kaznjava OOC warnom nego IC kaznom.Jos jednom zelim pozdravit i pozeliti sretan ostatak dana svima koji ovo citaju.LP

Nemanja Swayze

on duty !
Player
mogao sam ja ovo oduzit i pisat do sutra ,ali me smara i nema potrebe .Sve vidite i sami

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Kao ste se vidi na POV , doticni admin (Emily Obama ID 8759) se iz nicega spawnuje i prekida RP sa MG-om tj. direktno kolegi koje je IC lice govori svari koje je saznala OOC putem.I ako su pravila koje je pisao Mujo Mustafic tocna onda se korupcija ne kaznjava OOC warnom nego IC kaznom.Jos jednom zelim pozdravit i pozeliti sretan ostatak dana svima koji ovo citaju.LP
LifeInvader nije drzavna, smeju da robaju smeju da rade dok su vidjeni u kriminalnim strukturama. Ja dok sam bio lider ja ti pola geta pobio i robao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom