pa zato se i vidi na koga su , vjerovatno ih nije lide tako ucio.Evo vam ukratko kako izgleda tok dogadjaja ako se odlucite posjetiti NG.Prvo kada pridjete kapiji na razdaljini od 10 metara znajte da ce vas vojnici izrokati kao stoku bez da vam pozele dobar dan , a ako nekim slucajem prezivite onda palite ka hangarima de vas doceka batica sa G63 6x6 kojemu se nikad nista neucitava pa moze ici 250km/h sa istim vozilom i razapinjati ljude od CR-a u nebo (ne znam kako da sad nismo ja i on postali lego kockice od njegove "dinamicne" voznje.A ako i to prezivite onda slijedi lagani lokal iz kasarne de ljudi lete kao zmajevi , ali oni su lokal dobili preko radio jer ipak njihovi mrtvi ljudi mogu i to raditi.Pa ja mislim da je lakse ubiti zivotinje nego 'kipove" na kapijama.U samoj dinamici te vojne baze moze Vam se desiti da vas pijaci ujak razljepi sa 6x6 na rakete i potom vas dize sa RP-anjem "nebrinite se nista gospodine zavijam zapekle rene , sve ce biti u redu ".Redovno bjeze od vas ako ste u tom trenutnu brojni od njih sto bi trebalo da znaci da oni onda nas bejtaju ?Ali kako god bilo oni vas obavezno kace za CB i VDM na kapiji gdje stoje pomenuti kipovi sa pancirima LVL 7
.Ali to nije sve ako ih uspijete nadjacati i okupirati da zovu 10 globala dnevno kao moja malenkost onda zovu admine i obavezno naglase da ih CB-ate i VDM-ate jer boze moj kako drugacije se rijesiti IC problema brze nego OOC putem.Na kraju krajeva mogu vam sve zanemariti jer znam kako vam je kada morate trpiti sav taj bol za 5-10k /h.Volim vas sve