Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3122
Players nickname
Nemanja Senora
Suspect ID
21613
Date of violation
Aug 4, 2022
Time of violation
19:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=etkqL516SUs

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Svi prekrsaji od strane NG-a su vidljivi na POV-u.ID 21613 nerealno vrijedja sto mislim da nije u opisu njegovog posla , a air support misli da je superman pa moze odbljetat iznad naseg auta u zracnom razdjeljenju od pola metra (teski PG,FearRP,RPS).Uz sve to dva NG vojnika se prvo plase nas 4 u autu pa se poslje pretvaraju u roleplay supermene pa mogu ici 2v4 (neka im se razmotri biografija).Imam jos mali milion prekrsaja od sadasnjeg NG-a , ali mislim da za sad zasluzuju Warn cisto da se malo opamete.Hvala na razmatranju i ugodan kraj veceri Vam zeli moja malenkost. LP

milosst686

Player
Player
Jao balavcii svaki dan isto radite, upadate u bazu i samo se zalite kad vas uhvate...
A i ne znam sta izigravate, ne radite napad na bazu, nego upad gde bi ste trebali da ukradete municiju i napustite bazu, a ne dolazite samo da ubijate vojknike da bi uzeli puske, ja bi vas kaznio sa fearRp

Last edited:

milosst686

Player
Player
A i kako tačno znate koliko su lica u vojnim vozilima kada su zatamnjena stakla na zadnjem delu, možda ste išli 4 na 5 ili 6, ali vi pijete magnezijum i znate kolko ima ljudi i ako nije moguće videti tačan br ljudi u vozilima.

Sto niste stavili sta se dalje desavalo, ceo događaj od upada do izlaska iz NG-ja

Last edited:

Nemanja Swayze

on duty !
Player
A i kako tačno znate koliko su lica u vojnim vozilima kada su zatamnjena stakla na zadnjem delu, možda ste išli 4 na 5 ili 6, ali vi pijete magnezijum i znate kolko ima ljudi i ako nije moguće videti tačan br ljudi u vozilima.

Sto niste stavili sta se dalje desavalo, ceo događaj od upada do izlaska iz NG-ja
sofer sajba nije tintirana ???

,,, evo link ti sve govori koliko mi padamo, nemam sta za dodati , bezrucni NG :(

nemoj molim te ici u OffTopic jer na takve prozivke koje ni djeca u jaslicama ne smisljaju nemam sta vise odgovarat , cekamo odgovor admina , a ako ovo ne bude dovoljno ja imam jos snimaka koje bas i ne idu u prilog Vama.LP

Nemanja Swayze

on duty !
Player

i jos jedno kenjanje koje si sad izjavio je da smo mi mozda isli na njih 4 , 5 ili 6 dok je slucaj da mi uopce nismo isli na njih tj. nismo ni izlazili iz auta vec smo raditili tepsije da sto prije pobjegnemo iz tog brloga (jbga morate stalno slati globale).Stvar je u tome da vasi ljudi koji su na vidili kroz razbijena stakla da nas je 4 ne mogu ici 2v4 ako nemaju biografiju pa neka admini provjere , ako imaju nista necete dobiti kaznu za taj dio.Cao lepi

Miljan_Kralj

Player
Player
Hhahahahahahahahahha ali slusaj nadjacani smo u Vojnoj bazi druze jesi ti realan hahahahahahha

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Ja jedino ovde što vidim kako vi radite cop bait i provocirate vojsku, tako da uživajte gospodo
pa zato se i vidi na koga su , vjerovatno ih nije lide tako ucio.Evo vam ukratko kako izgleda tok dogadjaja ako se odlucite posjetiti NG.Prvo kada pridjete kapiji na razdaljini od 10 metara znajte da ce vas vojnici izrokati kao stoku bez da vam pozele dobar dan , a ako nekim slucajem prezivite onda palite ka hangarima de vas doceka batica sa G63 6x6 kojemu se nikad nista neucitava pa moze ici 250km/h sa istim vozilom i razapinjati ljude od CR-a u nebo (ne znam kako da sad nismo ja i on postali lego kockice od njegove "dinamicne" voznje.A ako i to prezivite onda slijedi lagani lokal iz kasarne de ljudi lete kao zmajevi , ali oni su lokal dobili preko radio jer ipak njihovi mrtvi ljudi mogu i to raditi.Pa ja mislim da je lakse ubiti zivotinje nego 'kipove" na kapijama.U samoj dinamici te vojne baze moze Vam se desiti da vas pijaci ujak razljepi sa 6x6 na rakete i potom vas dize sa RP-anjem "nebrinite se nista gospodine zavijam zapekle rene , sve ce biti u redu ".Redovno bjeze od vas ako ste u tom trenutnu brojni od njih sto bi trebalo da znaci da oni onda nas bejtaju ?Ali kako god bilo oni vas obavezno kace za CB i VDM na kapiji gdje stoje pomenuti kipovi sa pancirima LVL 7 :( .Ali to nije sve ako ih uspijete nadjacati i okupirati da zovu 10 globala dnevno kao moja malenkost onda zovu admine i obavezno naglase da ih CB-ate i VDM-ate jer boze moj kako drugacije se rijesiti IC problema brze nego OOC putem.Na kraju krajeva mogu vam sve zanemariti jer znam kako vam je kada morate trpiti sav taj bol za 5-10k /h.Volim vas sve

ItsAlex

сука блять
Player
pa zato se i vidi na koga su , vjerovatno ih nije lide tako ucio.Evo vam ukratko kako izgleda tok dogadjaja ako se odlucite posjetiti NG.Prvo kada pridjete kapiji na razdaljini od 10 metara znajte da ce vas vojnici izrokati kao stoku bez da vam pozele dobar dan , a ako nekim slucajem prezivite onda palite ka hangarima de vas doceka batica sa G63 6x6 kojemu se nikad nista neucitava pa moze ici 250km/h sa istim vozilom i razapinjati ljude od CR-a u nebo (ne znam kako da sad nismo ja i on postali lego kockice od njegove "dinamicne" voznje.A ako i to prezivite onda slijedi lagani lokal iz kasarne de ljudi lete kao zmajevi , ali oni su lokal dobili preko radio jer ipak njihovi mrtvi ljudi mogu i to raditi.Pa ja mislim da je lakse ubiti zivotinje nego 'kipove" na kapijama.U samoj dinamici te vojne baze moze Vam se desiti da vas pijaci ujak razljepi sa 6x6 na rakete i potom vas dize sa RP-anjem "nebrinite se nista gospodine zavijam zapekle rene , sve ce biti u redu ".Redovno bjeze od vas ako ste u tom trenutnu brojni od njih sto bi trebalo da znaci da oni onda nas bejtaju ?Ali kako god bilo oni vas obavezno kace za CB i VDM na kapiji gdje stoje pomenuti kipovi sa pancirima LVL 7 :( .Ali to nije sve ako ih uspijete nadjacati i okupirati da zovu 10 globala dnevno kao moja malenkost onda zovu admine i obavezno naglase da ih CB-ate i VDM-ate jer boze moj kako drugacije se rijesiti IC problema brze nego OOC putem.Na kraju krajeva mogu vam sve zanemariti jer znam kako vam je kada morate trpiti sav taj bol za 5-10k /h.Volim vas sve
Crying time

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Placite vi kolko oćete, ako se kurcite kurčite se, nemoj da plačete posle
evo brate umirem od placa , prije bi vi trebali plakati kolko ste nesposobni kao kolektiv MILE YT , NecaSpeedboost ti objasnili sve sa skrivenom kamericom (bice okupacija opet)

realno dosta je off topica , pusticemo admine da presude

Milovan Ashford

Player
Player
Tebra, samo kukate na forumu, nemojte da upadate u vojnu bazu i rešen problem. Pozdrav!

Ante Djukela

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • ne vidim da je ista prekrseno, te situacija je nejasna.
  • NG nije narpravio nikakav rule brake

Status
Not open for further replies.
Top Bottom