Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved 3.1 G.P, 1.1 Z.Z | 14380, 11395, 12496, 6127

Status
Not open for further replies.
Your ID
6411
Players nickname
Hasan_Zelenbasic
Suspect ID
14380, 11395, 12496,
Date of violation
Aug 4, 2022
Time of violation
23:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hs_kGpAVW40

Hasan Kerzeus

Director
Player
Zdravo administratori,

Ja sam naveo jedno pravilo medutim ima ih puno da su prekrsili, nakon sto je Bubi nabrao 5 sekundi da izadju iz HQ ja ih normalno sam poceo pucati
vidi se u snimku, i vise dalje pokusali nam i ukrast stvari, rekli su da sam bjezao iz ghetta U hq, medutim na mene niko nije ni pucao, letali su oko HQ
i nazvali me uvredom pod strogim R mnogo puta, ja mislim da se svi trebaju kazniti jel su nas pucali po HQ Vagosa dok smo mi fino im odbrojali 5 sekundi, odnosno Bobi
sto se vidi u snimku, isto su pustali i muziku u HQ sto je isto strogo zabranjeno.

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Zdravo administratori,

Ja sam naveo jedno pravilo medutim ima ih puno da su prekrsili, nakon sto je Bubi nabrao 5 sekundi da izadju iz HQ ja ih normalno sam poceo pucati
vidi se u snimku, i vise dalje pokusali nam i ukrast stvari, rekli su da sam bjezao iz ghetta U hq, medutim na mene niko nije ni pucao, letali su oko HQ
i nazvali me uvredom pod strogim R mnogo puta, ja mislim da se svi trebaju kazniti jel su nas pucali po HQ Vagosa dok smo mi fino im odbrojali 5 sekundi, odnosno Bobi
sto se vidi u snimku, isto su pustali i muziku u HQ sto je isto strogo zabranjeno.
Znaš li Hasane šta je 1.6 g.p‽

Jokara Kokara

Player
Player
Maloumnik je ooc vredjanje , ubio si momka van HQ , gde u istom nisi ni brojao 5 sekundi a kazes da jesi . Uz to baitas izlazenjem iz HQ i vracanjem a vidis da ciljamo i hocemo pucat.

Hasan Kerzeus

Director
Player
Maloumnik je ooc vredjanje , ubio si momka van HQ , gde u istom nisi ni brojao 5 sekundi a kazes da jesi . Uz to baitas izlazenjem iz HQ i vracanjem a vidis da ciljamo i hocemo pucat.
nisam ja brojao 5 sekundi, zato jest moj kolega svih 5 sekundi, mi te pucali zato sto nisi htio da izadjes i gotovo, nesposobnice jedan. Te ste jos pokusali mi govoriti da vas je Lider Fran pustio u HQ, a nije i to je meni rekao. Baitam kurac isto, nisam ni u potpunosti izasao iz HQ, vi ste ulazili nonstop.

Hasan Kerzeus

Director
Player
kazes mi za vrijedanje mene ste nazvali 'retardom' dok ste bili u Vagos HQ de druze zasuti ne znas sta pricas

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 11395 dobit će kaznu za G.P 1.3
ID 12496 dobit će kaznu za G.P 1.3
ID 14380 dobit će kaznu za G.P 1.4
ID 6127 dobit će kaznu za G.P 1.3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom