ocigledno se radi o korupciji jer mi je objava zakljucana pre pregleda jer su ljudi iz familije vendete dosli na forum i osuli paljbu iz svih oruzija kao sto se i moze videti, a admin je podlegao pritisku zakljucivsi da sam ja prvi poceo da pucam iako se na snimku lepo vidi da su nam napali familijarnu kucu(raid) i da se nalazim u krugu pa srdacno molim zarad uspeha ovog servera u buducnosti kako bi doziveo puni sjaj da se ova greska ispravi a igraci kazne jer u suprotnom radite protiv Vasih pravila i dozvoljavate korupciju unutar same administracije. A cela situacija je i pocela kada sam glasao na sverama uticaja ( ni sam ne znam sta je to, zamolio me drugi igrac od kog sam kupio helikopter ) da bi nam dosli i pretili ljudi iz vendete i poceli se zbog toga baviti samnom konkretno a sve zarad mog licnog uspeha i progresa unutar grada gde gradim ime postenog farmera koji se bori protiv ovakvih ljudi koji zarad licnog interesa zele da uniste ovaj grad kao i sam server , poneseni jubomorom na tudji rad i uspeh. Sve sto sam kupio u igri a da ima veze sa drugim igracima sam dao po najnize cene, i nisam kao lider drugih familija da sve grabim za sebe vec da vracam 90% a da svega 10% ostavljam sebi i vrlo brzo cu postati zbog toga i najbogatiji covek u drzavi kada cu sa tim novcem pomoci da ovaj server zablista svojim punim sjajem za sta licno smatram da zasluzuje