Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lucian Luchesse
Administrators nickname
Kevin Elkhabib
Date
Aug 4, 2022
Time
22:39
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/161167/page-2

CpbuH

Player
Player
ocigledno se radi o korupciji jer mi je objava zakljucana pre pregleda jer su ljudi iz familije vendete dosli na forum i osuli paljbu iz svih oruzija kao sto se i moze videti, a admin je podlegao pritisku zakljucivsi da sam ja prvi poceo da pucam iako se na snimku lepo vidi da su nam napali familijarnu kucu(raid) i da se nalazim u krugu pa srdacno molim zarad uspeha ovog servera u buducnosti kako bi doziveo puni sjaj da se ova greska ispravi a igraci kazne jer u suprotnom radite protiv Vasih pravila i dozvoljavate korupciju unutar same administracije. A cela situacija je i pocela kada sam glasao na sverama uticaja ( ni sam ne znam sta je to, zamolio me drugi igrac od kog sam kupio helikopter ) da bi nam dosli i pretili ljudi iz vendete i poceli se zbog toga baviti samnom konkretno a sve zarad mog licnog uspeha i progresa unutar grada gde gradim ime postenog farmera koji se bori protiv ovakvih ljudi koji zarad licnog interesa zele da uniste ovaj grad kao i sam server , poneseni jubomorom na tudji rad i uspeh. Sve sto sam kupio u igri a da ima veze sa drugim igracima sam dao po najnize cene, i nisam kao lider drugih familija da sve grabim za sebe vec da vracam 90% a da svega 10% ostavljam sebi i vrlo brzo cu postati zbog toga i najbogatiji covek u drzavi kada cu sa tim novcem pomoci da ovaj server zablista svojim punim sjajem za sta licno smatram da zasluzuje

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Administrator je donio ispravnu odluku, Ne vidim ništa sumljivo na vašem POV-u u threadu? Family Raid pucanje, Sasvim normalno si ih pucao i oni tebi uzvratili.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom