Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Dragan Obama
Administrators nickname
Jake Falcone
Date
Oct 21, 2021
Time
19:30
Proofs
https://imgur.com/nezWjYm

Dragan Obama

Player
Player
Joined
Jun 5, 2021
Messages
271
Jail za MG zato sto sam lika namestio za 48 kokaina preko discorda, koliko sam razumeo dobio sam jail zato sto sam na discordu napisao "Dolazim ingame za 15min" ako je to MG onda treba zabraniti i prodaju preko discorda i sve, Iako znam da se na engleskom ovo radi jako dugo. Znam da je lik besan zato sto je izgubio taj kokain, i mislim da ovaj admin stvarno treba da nauci kako funkcionisu stvari na grandu pogotovo za undercover hapsenja, i kao drugo on uopste nije state curator tako da ne znam sto se uopste mesao u ovu situaciju kada je pre toga bila resena sa vecim adminom.
 

Dragan Obama

Player
Player
Joined
Jun 5, 2021
Messages
271
I da dodam da sa jailan bez forum reporta i ne znam kako su to oni resli ako je pravilo striktno da za ovakve situacije mora da postoji report na forumu
 

DylanJamie

Player
Player
Joined
Oct 10, 2021
Messages
4
Prije svega želio bi da vas pozdravim Dragan. Neobično mi je drago da ste napisali žalbu jer želim da se izjasnim ovdje da bi me bolje razumjeli. Obzirom da je Diskord koji koristimo dozvoljen na Engleskoj platformi i nazivaju ga neki Email-om, te je prodaja i namiještanje isto dozvoljeno. U tom slučaju sve prelazi u IC igru, te Ooc stvari nisu dozvoljene i smatraju se MG-om. Prekršili ste pravilo tim što ste izjavljivali da dolazite "ingame za 15 minuta" , " idem afk za pola sata pa se cujemo" . Obzirom da je sve to bio vaš roleplay, prekršili ste MG pravilo.
Jake Falcone
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom