Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Dimitri Jones
Administrators nickname
Major Obama
Date
Aug 6, 2022
Time
15:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/161130/#post-577318

Adonis Zabataaa

Player
Player
pozdrav admin je odbio moj post gdje se ocito vidi da familija TA Komora radi BA ili cheat pod izrekom nedovoljno dokaza,osim mene i ostali su se ljudi zalili na ovu familiju ali sve je odbijeno...sa razlogom nedovoljno dokaza sto je apsolutno apsurdno i smijesno po meni jer se vise ljudi zalilo na ovo i nije mi jasno zasto se sve odbija ako nema dovoljno dokaza zar nije dovoljno pogledati ostale postove i zalbe na familiju TA komora gdje se desava ista stvar dakle osoba bude nevidljiva i zavrsi trku i ne normalno brzom vremenu mislim da je to apsolutno dovoljno da se ovo kazni sve dok se ovo bude ignorisalo familija TA Komora ce uzimati sfere(trke) na ne fer nacin i nece biti fer za ostale familije koje se trude i grindaju za tabelu...link posta cu ostavit gdje se vidi i yt video kako ili bug abuse rade ili cheat...hvala razmisite jos jednom i kako to nije fer za familije koje ulazu sate i sate u sfere da bi im neko ovako uzeo trku
-Dimitri Joes

Status
Not open for further replies.
Top Bottom