Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora/Lyn Zuyev

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11491
Players nickname
Matej Sljemara
Administrators nickname
Lyn Zuyev
Date
Aug 7, 2022
Time
18:30
Proofs
nemam

EGO BLJESAK

Player
Player
nije zalba ali zato pitanje imam, znaci krece rp situacija zbog panela brojimo im iz dvorista i pucamo se Dolazi Lyn Zuyev i spawna se kao IC karakter znaci prekida situaciju, govori mi da nemam razloga ulazit u njihovo dvoriste i krast panele te mi oduzima rev,metke za rev,kalas i metke za kalas, govori mi da ih nesmijem pucat, i stavlja me u Jail, dali ima neka aplikacija da mi preporucite da moze da snima 24/7 posto neki administratori gadno pogrese... Hvala

EGO BLJESAK

Player
Player
nije zalba ali zato pitanje imam, znaci krece rp situacija zbog panela brojimo im iz dvorista i pucamo se Dolazi Lyn Zuyev i spawna se kao IC karakter znaci prekida situaciju, govori mi da nemam razloga ulazit u njihovo dvoriste i krast panele te mi oduzima rev,metke za rev,kalas i metke za kalas, govori mi da ih nesmijem pucat, i stavlja me u Jail, dali ima neka aplikacija da mi preporucite da moze da snima 24/7 posto neki administratori gadno pogrese... Hvala
Da li Lyn Zuyev ima POV od situacije posto sam bezveze dobio warn..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom