Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
705
Players nickname
Stefan Micevic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 7, 2022
Time
00:00
Proofs
sve je napisano

Stefan Micevic

Player
Player
Draga administracijo nakon duzeg vremena i disbandovanja i privodjenja lidera FIB-a zbog neposjedovanja dozvole od strane vlade pripremio sam jedan kratak "case file" koji dokazuje vladinu korumpiranost:
Prva slika pokazuje vladinog sluzbenika koji nosi obojeno oruzije dok se predstavio kao usss agent. Kada se to desilo u pravilniku koji je izdao Viktor Travar je jasno pisalo pravilo 11.4- Državljanima je dozvoljeno da koriste samo oružje kupljeno u specijalizovanim prodavnicama oružja (municije) sa serijskim brojem [AMMO]. Nezakonito je nabaviti vatreno oružje na nespecijaliziranim lokacijama ili s drugim kombinacijama slova u serijskom broju. Sto znaci da obojeno oruzije predstavlja drugu kombinaciju slova i nije legalno. ID lica koje je imalo obojeno oruzije je 18671 Slika:
Dokaz broj 2: Kada sam doveo lice u FIB zgradu gdje me je cekao gospodin Matke tu je nastala svadja. On je navodno rekao da ne smijem da uhapsim vladinog 00 agenta ( njegov rank ) iako u zakoniku koji se koristio u to vrijeme je jasno navedeno da vladin 00 agent nema nikakvu vrstu imuniteta. cime me je on zaverao bez ijedne glasne komande i prijetio da ce da dovede citav usss. Koliko znam FIB kao najozbiljnija drzavna organizacija ima pravo da uhapsi svako lice koje ima kriminalne stvari nakon sto to javi nadleznom licu. Snimak te situacije:
( snimak je izbacio doticni ID 11156 u slucaju da ga obrise ja sam ga snimio i objavio)
Dokaz broj 3: Kada se sve to zavrsilo otisli smo na kratak razgovor sa vladom gdje se desila najveca korumpiranost i gdje su oni branili svoga clana koji je nosio obojene puske sto ukazuje na korumpiranos vise vladinih clanova. O ovome nemam toliko toga da pricam oni su me ubjedjivali da je obojeno oruzije legalno sto se protivi pravilu 11.4 a vlada kao glavna organizacija koja donosi takva pravila milsim da ih treba i postovati. Link videa:
.
I na kraju poslednji dokaz kao slag na tortu dolazi doticni ID 11156 koji ide na talacku situaciju noseci obojene puske. Moje iskreno misljenje da je to neprimjerno za "high rank". Link videa:
. Ja se izvinjavam za pravilo koje glasi da POV ne smije biti duzi od 48h ali iskreno kako bi se skupilo dovoljno dobrih dokaza za korumpiranost jedne organizacije potrebno je dosta vise vremena. I kao glavni zakljucak je to da na ovim svom dokazima su 3+ ljudi sto znaci da organizacija snosi posledice a u pitanju je korumpiranost... I ako guverner i ostale visoke komande u organizaciji nisu u funkciji da brinu o svojim clanovima a tak posle o drugim organizacijama ( Pricam za FIB koji je disband dobio zbog jedne obicne dozvole za oruzije). Na vama je da odlucite. Zelim vam ugodnu vece.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom