Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24503
Players nickname
Rich_Viktor
Suspect ID
16947
Date of violation
Aug 8, 2022
Time of violation
13:38
Proofs
https://youtu.be/EJSx8NU6WYs

Luka Whitee

Player
Player
Na snimku se sve vidi, ova kuca koja je u kadru je kuca moje familije, izasao sam iz nje i turirao 2 sekunde da isprobam auto jer sam skoro usao u familiju. Covek u rozoj odeci dolazi do mene i pocinje da mi preti recima: ,,alo nemoj da turiras ovde, ne turiraj mi ispred kuce, ovo je moj hood jel ti jasno?". Na snimku se cuje i da mi preti da ce me ukrasti i glumi nedodirljivog. Zatim dolazi njegov prijatelj koji nije ni razgovarao sa mnom i ubija me bez razloga. Kuca od ovog lika je bila 100m iza lokacije na kojoj se sve odigralo. Molim da se ovo sto pre resi i da igraci budu kaznjeni. Hvala unapred!

Luka Whitee

Player
Player
treba dodati i ovo, kada sam se vratio iz bolnice na mesto dogadjaja, gume na autu su mi sve 4 izbusene

Rich Viktor

Player
Player
Kao sto se moze cuti ja sam tebi brojao 5 sekundi a pravilo jasno nalaze : 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Sake Sakic

Player
Player
I treba isto dodati da 16608 nije ucestvovo u ovoj situaciji niti ima ikakve konekcije , tako da iduci put pazi sta stavljas

Miyagi Chang

Sensei
Player
Na pov se ne vidi situacija gde si svirao i bejtovao ispred Fam House a kacis ljude za to sto su te ubili i ti im govorio ajde ajde cist bejting

Rich Viktor

Player
Player
ali se sve vidi..
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Luka Whitee

Player
Player
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
da ali ja nisam nista uradio lose da ti meni dajes 5 sekundi

Luka Whitee

Player
Player
znaci ne mozes ti meni ispred kuce od moje familije da kazes da je ovo tvoj hood i da mi pretis da ces me ukrasti

Rich Viktor

Player
Player
znaci ne mozes ti meni ispred kuce od moje familije da kazes da je ovo tvoj hood i da mi pretis da ces me ukrasti
Nauci , ovo je ulica "Heroja Bananka prvog" ne mozes ovde da mi se kurcis ako oces da se kurcis idi u svoje dvoriste pa turiraj

Luka Whitee

Player
Player
admine koji god admin da gleda pogledaj otiske od turiranja, nisu uopste tamne linije i turirao sam na 2 mesta

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Takodze momak ID 16947 radi G.P 6.15 jer nije odbrojao 5 sekundi kako treba to su ukupno pravih 2 sec

Status
Not open for further replies.
Top Bottom