Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vređanje igrača i nepoštovanje RPa | Rasko Killa

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Izumi Nayashi
Administrators nickname
Rasko Killa
Date
Oct 23, 2021
Time
00:00
Proofs
https://www.sendspace.com/file/fqzs3d

IzumiNayashi

Player
Player
Ee ovako, da pojednostavim. Bio ja u kazinu, došao neki čovek i ponudio mi da dođem na ulicu odma pored kazina. Samim tim on je navodio na to da želi sa mnom da vodi bitku jedan na jedan, odnosno fizički sukob između dva čoveka. Ja sam prihvatio ponudu i samim tim sam ga odvalio od batina. Nakon što je on legao na zemlju mojim prvim udarcem, takozvanim nokautom, došla je Hitna pomoć da interveniše situaciju koja se desila između nas dvojice. Pošto smo mi i dalje bili u RP situaciji, ja sam to naveo u OOC obliku, da se vodi i dalje IC priča. Bolničar se oglušava na tu naredbu i govori mi da se sklonim ili će biti problema. Samim tim, bolnica predi građaninu, zatim krši Vladine zakone. Samom pretnjom Bolničara, ja sam se osećao ugroženo i na bolničara sam izvršio fizički napad. Odjednom se pojavljuje Rasko Killa, na odgovoru od bolničara, koji ga je pozvao, da sam ja prekršio pravilo iako je RP situacija bila u pitanju ( pre toga prekršio je Bolničar samim tim što preti ( ne znam ime )). Killa me je poslao u Jail, ja sam napisao poruku malo grublju iako nisam trebao, al' zbog te situacije sam bio veoma frustriran i uznemiren. Ja sam trebao da odgovaram na to na drugačije načine, mogao sam da dobijem ban za vređanje administracije, al' ne na 60 dana ( kao što sam dobio ) nego bi dobio logično manju kaznu? Rasko, kao što će te da vidite u navedenom POVu, vređa igrača samim tim što ne želi da posluša situaciju i krši 2 pravila tako što vređa igrača i govori da ga ništa od toga ne zanima samim tim ne poštuje nikakav RP itd, itd...

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza od strane Raska tvoj nalog ce biti trajno blokiran radi pokusaja laganja administraciji u tvoju benefit. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom