Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djolee Djordjevic

Player
Player
Ime Porodice : Juzni Vetar
Osnivač porodice : Dolee Djordjevic
Broj porodične kuće : 113
Discord osnivača porodice : Djole55 # 6421
Forum link od vlasnika porodice: https://gta5grand.com/forum/members/11080/

Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "juzni Vetar". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu. to će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.

Poslovni model:
Kupovina i preprodaja oružja i municije u velikom obimu.
Prodaja drugih artikala na crnom tržištu kao što su skener vozila, brava itd...
Pljačkanje ljudi u getu, Sandi Shores i Paleto.
solarna sadnja je naš glavni posao i dodeljujemo bonus članovima porodice za pomoć u tome.
Čudne poslove nalaze po gradu da bi zaradili novac.
pljačkaju prodavnicu kada porodični bilans postaje nizak.

Vodeći ljudi Juznog Vetra

Founder : Djolee Djordjevic
Leader: Milan Tpro
Co-Leader: Armando Hose

Pravila familije

• U svakom trenutku predstavljati svoju familiju u najboljem svjetlu
  • Poštivati svakog člana familije
  • Biti uz svakog člana familije i u najtežim trenutcima

*(1)New Family- početnik koji još treba naučiti osnovna pravila familije , grada i opasnih područja . Nema puno permisija u familiji, ima pristup svim vozilima

*(2)Family Member- imaju pristup vozilima familije i obuceni su za porodicni biznis (cowshed). takodjer imaju pristup pojedinim porodicnim eventima.

*(3)Co-leader- osoba koja ima povjerenje foundera porodice, potpuno obučeni član za biznise i ilegalne radnje , upoznat sa svim pravilima , ima pristup eventima, clan ekipe za porodicne ratove,pristup svim vozilima i armoryu.

*(4)Leader- ima apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice, organizira i kontrolira sve sektore .

*(5)Founder- osnivac porodice (ima sve funkcije)

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda sam video da format ne odgovara
Morate da navedete ostale podatke

Pošaljite mi vaše detalje
Ime porodice:
Vlasnika porodice i ID:
Broj kuće od porodice:
Forum link od vlasnika porodice:
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu:
Imate rok od 24 sata

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom