Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix King
Suspect ID
1255 i 14859
Date of violation
Aug 10, 2022
Time of violation
16:23
Proofs
https://youtu.be/Vif2pM47v7U

MEHANIX

Player
Player
Vozio sam se po ghetto i pucao sam se i 1255 me udario namerno sa autom i 14859 me ubio dok sam bio na zemlji nije mi ni dao foru da ustanem ne sme to da radi i ovaj da me gazi.Vidi se na povu

MEHANIX

Player
Player
To je ghetto majmune svakako a ti ako nisi hteo da me zgazis izvinio bi se ili bi nastavio a ne da me ubijete odma dok nisam ni ustao zanci to se zna odma da ti je namera bila da me udaris i na pickarski nacin da me ubijete dok ne ustanem jer ste picke botarske

Gerrito Malchiny

Player
Player
Druze stojis na sred puta i pucas naredan put cu da te ostavim da me ubijes i mene naravno da te nisam namerno udario a i nisam te ubio :) ali jebiga ko gubi ima pravo da place

MEHANIX

Player
Player
Gubim od picke sto rade vdm koriste pancir i ne daju ti ni foru da ustanes da se pucas glupi ste ko kurac nz sta se blamirate.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Stao si na sred ulicu i pucas u sve sto prolazi kompleksu naredan put cu da ostavim da me ubijes pa mozda ti se digne kurac

MEHANIX

Player
Player
Stao si na sred ulicu i pucas u sve sto prolazi kompleksu naredan put cu da ostavim da me ubijes pa mozda ti se digne kurac
Vidim da si glup ko kurac cim istu recenicu pises 2 puta nmg da se svadjam kad nemas ruke moras tako jbg nek odluci admin ko je u pravu u ghetto imam pravo svakoga da ubijem i da pucam nz sta ti nije jasno

Gerrito Malchiny

Player
Player
Ako me jos jednom izvegjas objasnicu ti mnogo stvari i shvatices na mnogo tezi nacin kompleksu.
A ako ti smes da pucas koga oces smem i ja da se bojim za svoj zivot i ubijem te xD

MEHANIX

Player
Player
Nauci pravila ucio si al nisi sve vi ne smete da me gazite i da me ubijate dok ne ustanem to je VDM.

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 1255 dobit će kaznu za VDM​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom