Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23597
Players nickname
Ilee Escobar
Suspect ID
26708
Date of violation
Aug 10, 2022
Time of violation
21:40
Proofs
https://imgur.com/7QXTtPr

Ile❤

Player
Player
NISTA IM NISMO URADILI MI VOZIMO ONI VOZE U POGRESNU STRANU I SKUCAJU SE U NASA AUTA MI IH BOKSALI I UBILI POMERIO SAM AUTO I KRENUILI IH DIZATI MOMAK NIJE HTEO DA PODIGNE RUKE I KRENO DA PSUJE ADMIN JE BIO U TO VREME TU,A KADA JE ADMIN TU ONDA SE RP PREKIDA I MOZE SE PRICAT OOC I ON JE KRENO DA PSUJE ALI JE DOBIO ZATVOR MI PODIGLI NJEGOIVU CURU I ONA NIJE HTELA DA PODIGNE I ONDA JE DOBILA SVOJE.MI KRENULI DA HVATAMO DRUGE I LIK NA BUBICI KRENO DA PISE SVE I SVASTA.TO JE VEC MG JEL ON PRESO OD IC(igrice) DA MENI PISE OOC(discord). ETO MOZETE DA POGLEDATE SLIKE DE JE I PRETIO KAKO MI NEZNAMO PRAVILA.

Ile❤

Player
Player
NISTA IM NISMO URADILI MI VOZIMO ONI VOZE U POGRESNU STRANU I SKUCAJU SE U NASA AUTA MI IH BOKSALI I UBILI POMERIO SAM AUTO I KRENUILI IH DIZATI MOMAK NIJE HTEO DA PODIGNE RUKE I KRENO DA PSUJE ADMIN JE BIO U TO VREME TU,A KADA JE ADMIN TU ONDA SE RP PREKIDA I MOZE SE PRICAT OOC I ON JE KRENO DA PSUJE ALI JE DOBIO ZATVOR MI PODIGLI NJEGOIVU CURU I ONA NIJE HTELA DA PODIGNE I ONDA JE DOBILA SVOJE.MI KRENULI DA HVATAMO DRUGE I LIK NA BUBICI KRENO DA PISE SVE I SVASTA.TO JE VEC MG JEL ON PRESO OD IC(igrice) DA MENI PISE OOC(discord). ETO MOZETE DA POGLEDATE SLIKE DE JE I PRETIO KAKO MI NEZNAMO PRAVILA.
2.

Zobla

Player
Player
Koliko vidim po poruci koju si napisao, ti prijatelju moj ne znas ni gramatiku a kamoli pravila servera.

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Koliko vidim po poruci koju si napisao, ti prijatelju moj ne znas ni gramatiku a kamoli pravila servera.
Nauči se na to što je na AUTOPUTU dozvoljen svaki vid pljačkanja. Nemoj da spominjem da si ti radio žestok PG pre nego što smo te zaustavili, sledeći put se nauči da se lepo zaustaviš kada ti se bude reklo. A druga stvar, ovo je BALKANSKI podserver gde igraju ljudi iz svih država koje praktički pričaju Ex-Yu jezicima(ako si upoznat šta uopšte to znači). Generalno pravilo 6.16 nakazuje da mi smemo pljačkati ljude ako je najmanje 2 automobila i 4 osobe tokom pljačke

Zobla

Player
Player
Ja stvarno nemam nameru da se svadjam sa decom od 15 godina ni preko igrice ni preko foruma tako da ce ovo biti moja poslednja poruka u vezi ovoga. Sto se tice gramatike, tvoj drugar je napisao "neznamo RP pravila" a koliko znam ta rec se pise "Ne znamo" a koliko znam to pravilo vazi za sve drzave sa ovog podrucja. Zeleo si zarko da ispadnes pametan, ali nije ti poslo za rukom. A vi nastavite da zaustavljate na "RP" nacin auta koja idu 400 na sat, a ja cu se potruditi da od sada snimim taj vas RP i da vas ucinim slavnim ovde na forumu.

Ile❤

Player
Player
Ja stvarno nemam nameru da se svadjam sa decom od 15 godina ni preko igrice ni preko foruma tako da ce ovo biti moja poslednja poruka u vezi ovoga. Sto se tice gramatike, tvoj drugar je napisao "neznamo RP pravila" a koliko znam ta rec se pise "Ne znamo" a koliko znam to pravilo vazi za sve drzave sa ovog podrucja. Zeleo si zarko da ispadnes pametan, ali nije ti poslo za rukom. A vi nastavite da zaustavljate na "RP" nacin auta koja idu 400 na sat, a ja cu se potruditi da od sada snimim taj vas RP i da vas ucinim slavnim ovde na forumu.
Malo si pogresio bata moj auto max ide 510 pozdrav😃

Pele

Player
Player
Ljubim te,kada si toliko pametan i znas RP i gramatiku,sto se nisi prijavio za admina,prijave su otvorene,sigurno bi im se dopao,i eto za tvojim znanjem bi pomagao ostalim igracima. (Da zanemarimo onaj teski FEAR RP i psovanje u OCC sadrzaju).Pozdrav !

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Burazeru, ja pametniji od tebe naravno da ću biti zato što bar znam kako i šta dok ti lečiš svoje komplekse u igri i psuješ svima sve redom. A to što se tiče da učiniš nas poznatim ličnostima ovde teško da ćeš uspeti pošto ćeš se uglavnom blamirati sa svojim ispadima ovde, sledeći put kada nas vidiš pokušaj da slušaš šta ti se priča umesto da poštuješ taj po tebi RP. Konkuriši se za Admina kad već imaš tog "znanja" u sebi. Ah da, nemaš ga niti ćeš imati zbog toga što ne znaš ni primer jednog običnog pravila a kamoli generalna pravila da poštuješ. Što se više budeš blamirao ovde neće biti dobro ni po tebe ni po tvoju "ženu" kako je ti nazivaš.

Zobla

Player
Player
Ajde pozovite sada sve iz familije da napisu po jednu poruku ovde kako bi ispalo da ste ipak sve odradili na RP nacin. Sto se tice odgovora Iletu nije bitno koliko tvoj auto ide na sat nego kako je moguce da se ceono sudaris sa autom koji ide 400 na sat i da odmah izadjes iz auta sa puskom u ruci. Sto se tice poruke za admina, nemamo svi jedini cilj u zivotu da budemo admin na video igrici. A vi ako to smatrate uspehom onda vam taj uspeh i zelim da ostvarite.

Ile❤

Player
Player
I ajde nadam se da jos bleite u zatvoru de vidi zenoj je se kupa da joj sapun ne ispadne😂
Ajde pozovite sada sve iz familije da napisu po jednu poruku ovde kako bi ispalo da ste ipak sve odradili na RP nacin. Sto se tice odgovora Iletu nije bitno koliko tvoj auto ide na sat nego kako je moguce da se ceono sudaris sa autom koji ide 400 na sat i da odmah izadjes iz auta sa puskom u ruci. Sto se tice poruke za admina, nemamo svi jedini cilj u zivotu da budemo admin na video igrici. A vi ako to smatrate uspehom onda vam taj uspeh i zelim da ostvarite.
Ajde daj klip da si ti sa onaj auto od 30 sata vozi 400😂.Mi vozimo u nasu kentu i se zabijas u nas toes u prvom vozilok znaci prvi auto nije bio pri svesti da vozi tako da mi 3 smo krenuli i prvi auto je doso kasnije ti si se zabio u nas ajde daj snimku ako imas da vidimo ili se bois za bana? Sto te ocekuje sta mislis za to da OOC vredzas i to de ti je? Ili ak ti zena ima snimaka ili mozda si joj reko da ne salje nista da ne bi ti dobio bana aa?

Zobla

Player
Player
Ja sam iz zatvora izasao jos pre skoro 2 sata, prime nalog je zajebana stvar. A za to OOC vredjanje nije ga ni bilo, to sto vi pokusavate da mi smestite ban na 7 dana je vas problem. Nadam se da ce admini uskoro resiti ovaj slucaj.

Ile❤

Player
Player
Ja sam iz zatvora izasao jos pre skoro 2 sata, prime nalog je zajebana stvar. A za to OOC vredjanje nije ga ni bilo, to sto vi pokusavate da mi smestite ban na 7 dana je vas problem. Nadam se da ce admini uskoro resiti ovaj slucaj.
Nadam se😃

Status
Not open for further replies.
Top Bottom