Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan Rollercooster
Suspect ID
19727
Date of violation
Aug 10, 2022
Time of violation
14:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IRgHPXClOA8&t=12s

Boksa

Player
Player
U POV se vidi kako Ian Armone puca moji drug i ja sam hteo da pobeegnem za i mene da ne povredi i ja sam mu udario auto (naravno nisam hteo)
nakon to sta je pao ja sam izaso iz vozila i sam ga ubio dok sam ga pucao rekao je sve je snimljeno na go pro kamericu a ne se vidi kamericu i nakon sta sam ga ubio pricao je dok je bio mrtav i mi je rekao "Picko jedna smrdljiva" i ja bi zatrazio duzi POV gde njegovi drugovu su me ubili i jedan od nih je spomenao majku i nakon 20 sec ili duze
su dovrsili Ian Armone ID 19727 ja kad sam iskrvario rentao sam auto odmah kad sam izaso otisao sam do banku da pokupim para i sam video Ian kako ulazi u getto na istu lokaciju gde je umreo a nisu prosli 15Min.
A i njegovi POV je trajeo 13sec a administrator Bizzy Jeans je prihvatio zalbu iako POV je trajeo 13 sec a treba da ima POV od situaciju sta traje vise od 1 minut.
Sve se vidi u POV i bi zatrazio Iana Armone duzi POV od situaciju gde su ga dovrsili njegovi drugovi,sve se vidi na POV.
Hvala puno unapred. :)

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom