Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved CR, Kradja vozila u GZ, LTA | ID:22160

Status
Not open for further replies.
Your ID
21613
Players nickname
Miljan Kralj
Suspect ID
22160
Date of violation
Aug 11, 2022
Time of violation
15:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OaMKRCt4ZT8

Miljan_Kralj

Player
Player
Batica je prvo odgurao auto sa parkinga, zatim krenuo da krade auto u Green zoni a kada sam stigao da ga sprecim u tome odradio je naravno latinicu. 3 pravila prekrsena u par minuta.

Huda Kompani

Player
Player
eh draga administracijo, ja kad sam se žalio na ovog frajera niko oči nije otvorio kako treba, krade kola u green zoni, krade kola dok eventi traju, ubija u green zoni, ovo mu je sigurno 2/3 ili 3/3 warna... dajte mu lekciju neka se nauči finom ponašanju

MICO99

Player
Player
eh draga administracijo, ja kad sam se žalio na ovog frajera niko oči nije otvorio kako treba, krade kola u green zoni, krade kola dok eventi traju, ubija u green zoni, ovo mu je sigurno 2/3 ili 3/3 warna... dajte mu lekciju neka se nauči finom ponašanju

I meni je jučer kod vatrogasaca auto ukrao isti covjek green zona

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 22160 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.2​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom