U pov se vidi da me pucaju likovi ID 24 ID 53 ID 82
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj da places, uvijek placete kad nešto izgubite a prije toga se kurcite...To je bio skoro pa sam pocetak servera, pravila su kasnije korigovana i ovo je strogo kaznjavano, ne zele svi da ucestvuju u Purgu, mnogi kao i u ovoj situaciji zele da igraju OOC evente.
Pozdrav
Listen, pls dont cry everything will be fineTo je bio skoro pa sam pocetak servera, pravila su kasnije korigovana i ovo je strogo kaznjavano, ne zele svi da ucestvuju u Purgu, mnogi kao i u ovoj situaciji zele da igraju OOC evente.
Pozdrav
Alo kerino mala rekao sam ti da ti nisam dao dozvolu da pricasListen, pls dont cry everything will be fine
Ne provaljuj se Purge night Moze vas ubiti u svako mmomentu sem bolnica hotel etc. Tako da pls dzabe snimate TRI ID-a hahah
molim administraciju da riješi offtopic komentare.Alo kerino mala rekao sam ti da ti nisam dao dozvolu da pricas
Druze niti si iz vendete niti iz hydre odjebi bre odavdemolim administraciju da riješi offtopic komentare.
Ti onda ukucaj u zalbe na administraciju nadji zalbu na shomija gde abraham odbija i kaze da je ispravno postupioMislim da kad chief admin kaze vise vredi nego BIVSI admin 3 u to vreme